A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Урочисте підняття Державного Прапору України в смт. Веселе.

23 серпня 2016 року о 8.30 біля адміністративної будівлі Веселівської районної ради відбулося урочисте підняття Державного Прапору.  На святковому заході були присутні селищний голова Кіяшко П.М, голова районної ради Цвіліховський О.Л., голова Веселівської райдержадміністрації Мігуля І.І., учасники АТО,  колективи установ, організацій, закладів, підприємств селища. Почесне право підняти Прапор було надано учаснику АТО  Левищенко Костянтину та його сину.

15:30 24.08.2016

19 серпня відбулася конференція вчителів початкових класів

19 серпня  відбулася  конференція  вчителів  початкових  класів (4 клас )  закладів освіти Веселівської  ОТГ, на якій  були розглянуті   питання  навчально- методичного забезпечення, особливості  організації та  змісту навчально- виховного процесу  в початковій школі                    (2016-2017н.р.)               В зв’язку зі змінами у програмах, які  прийняло  МОН  України, вчителі  зацікавлено  і  зважено опрацювали  ключові  зміни  по предметах.

15:54 23.08.2016

Серпнева зустріч 2016

19 серпня вчителі районного методичного об'єднання 3-х класів  зібралися на чергову методичну зустріч.             Засідання   проведено у формі методичного тренінгу. Його тема: "Створення комфортних умов для підвищення доступності та якості освіти, забезпечення можливості дистанційного, індивідуального навчання, самоосвіти та систематизації досвіду використання електронних освітніх ресурсів у навчальних закладах Веселівської об'єднаної територіальної громади".

15:43 23.08.2016

Веселівські танцюристи взяли участь у Міжнародному фестивалі

18-20 червня у м. Кирилівка проводився відкритий міжнародний фестиваль хореографічного мистецтва під назвою “АЗОВДЕНС”. У ньому приймала участь наша хореографічна студія “Атмосфера”, яка гідно представила Веселівщину, показавши всі свої вміння.            Загалом учасниками фестивалю стали 15 колективів з 9 населених пунктів: Дніпропетровська, Мелітополя, Михайлівки, Кирилівки, Якимівки, Києва, та інших.  І варто сказати, що у напруженій конкуренції  учасники “Атмосфери” показали неабияку майстерність. З шести, виконаних веселівцями, номерів у різних номінаціях п’ять вибороли треті місця. А танець під назвою “Грузія” - друге у номінації “Народна хореографія”. Його, до речі, танцюристи демонстрували на своєму звітньому концерті.

12:44 22.08.2016

Лагерь дневного пребывания «Ветерок» КЗ «Новоалександровская ООШ І-ІІ ст.»

Когда заканчивается учебный год, для всех школьников начинается веселая и яркая пора – летние каникулы.    Лето – самое яркое, разноцветное время года. Летние каникулы - самая интересная пора для детей, время увлекательных приключений, путешествий и экскурсий по родному краю.     Вот и в нашем школьном лагере «Ветерок» дети с огромным удовольствием, не отступая от традиций  школы, 11 июня побывали на экскурсии «Узнай лучше свой край», которая была организована на страусиную ферму под г.Мелитополь,

12:38 22.08.2016

Оберіг пам'яті і долі…

Кожна людина повинна знати своє минуле, бо, не знаючи його, ми не зможемо побудувати майбутнє. Наш музей – це своєрідна машина часу, за допомогою якої ми завжди можемо зазирнути у своє минуле, а також залишити памя'ть нашим нащадкам про сьогодення.   Наш музей унікальний. Чого тільки варті забрані експонати, які знайомлять відвідувачів  з історією розвитку освіти  школи та громади?! Макети та фото школи поміщика Чубука (1893 р), документи про отримання освіти, які датовані далеким 1907 роком, доля педагогів та учнів під час Великої Вітчизняної війни у давніх світлинах, документах;  післявоєнні сторінки школи, життя випускників,  виставка предметів побуту рідного  краю – це правдиві докази багатогранності нашої історії .

12:36 22.08.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь