Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Вогонь війни у пам’яті народній

До нас знову завітав травень. І спостерігаючи всю велич і красу природи, хочеться жити, творити добро, кохати і бути безмежно вдячними за те, що ми живемо під мирним небом. Пройшов вже 71 рік з того часу, коли закінчилася найкривавіша війна в історії людства. У забуття йдуть 1418 днів і ночей тієї війни. З кожним днем зменшується кількість її учасників та свідків. Зросли нові покоління. Але в ім’я сьогоднішнього і світлого завтра нетлінною повинна залишитись пам’ять нащадків про тих , хто в буремні роки своїм життям захистив Вітчизну. Пам’ять. .. вона вічна і нетлінна. Вона дивиться на нас зі старих фронтових світлин бабусі та дідуся, зі старих речей, які зберігаються в родинах. Вона не дає згаснути ні єдиній сторінці з історії перемоги. Великому святу дня Перемоги було присвячено захід, проведений в бібліотеці для старшокласників ЗОШ № 2. Разом згадали події тих далеких років. Перед присутніми пройшли кадри відеохроніки травня 1945 року . Звучать пісні « Маки червоні» , « Весна 45 года» і звичайно ж « День победы». Багато цікавого дізнались учні про наших земляків – веселівців та їх участь у битвах минулої війни.

11:19 22.08.2016

Відповідно до Наказу відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Веселівської селищної ради від 04 травня 2016 року №39 Комунальний Заклад "Новоолександрівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів" Веселівської селищної ради визнано атесто

Відповідно до Наказу відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Веселівської селищної ради від 04 травня 2016 року №39 Комунальний Заклад "Новоолександрівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів" Веселівської селищної ради визнано атестованим.

11:18 22.08.2016

Про порядок закінчення навчального року та проведення державної підсумкової атестації в загальноосвітніх навчальних закладах у 2015/2016 навчальному році.

Організоване закінчення 2015/2016 навчального року і проведення державної підсумкової атестації учнів загальноосвітніх навчальних закладів визначено Типовими навчальними планами загальноосвітніх навчальних закладів, Положенням про державну підсумкову атестацію учнів (вихованців) у системі загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 30.12.2014 № 1547, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 14.02.2015 за № 157/26602, Положенням про золоту медаль «За високі досягнення у навчанні» та срібну медаль «За досягнення у навчанні», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 17.03.2015 № 306, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 31.03.2015 за № 354/26799, наказів Міністерства освіти і науки України від 16.09.2015 № 940 «Про  проведення державної підсумкової атестації учнів (вихованців) у системі загальної середньої освіти у 2015/2016 навчальному році» (зі змінами, внесеними наказом від 08.10.2015 № 1050) і від 08.02.2016 № 94 «Про затвердження орієнтовних вимог до проведення державної підсумкової атестації учнів (вихованців) у системі загальної середньої освіти у 2015/2016 навчальному році» (зі змінами, внесеними наказом від 14.03.2016 № 258), відповідно до яких державна підсумкова атестація учнів проводиться після завершення ними кожного ступеня навчання. У цьому навчальному році навчальні заняття завершуються 27 травня. У цей день проводиться свято «Останній дзвоник».

11:14 22.08.2016

«Здорова молодь – здорова нація»

Під таким гаслом в цьому році проходить обласна спартакіада серед збірних команд міст та сільських територій, яку традиційно проводять Управління молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації спільно з комунальним закладом «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради. 13-15 травня у місті Енергодар проходив другий етап цього заходу, який включав змагання з волейболу серед чоловіків, шахи та спортивне орієнтування. Висока спортивна напруга відбувалася на спортивних майданчиках, де виборювали нагороди 12 волейбольних команд серед яких була і наша команда «Ізвєстія».

11:12 22.08.2016

9 травня на спортивному майданчику у центральному парку пройшов Фестиваль вуличних видів спорту під яскравим гаслом "Молодь за здоровий спосіб життя"

9 травня на спортивному майданчику у центральному парку пройшов Фестиваль вуличних видів спорту під яскравим гаслом "Молодь за здоровий спосіб життя". У фестивалі прийняли участь спортсмени з рідного Веселого, а також гості з міст: Мелітополь, Запоріжжя, Кіровоград. Учасники демонстрували свою майстерність з Воркауту та Паркуру. 

11:10 22.08.2016

Науково-практичний семінар з теми «Майстер-клас як форма презентації професійної компетентності вчителя»

17 квітня на базі КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» відбувся  науково-практичний семінар з теми «Майстер-клас як форма презентації професійної компетентності вчителя» за участю викладача кафедри менеджменту освіти та психології  КЗ «ЗОІППО» ЗОР доцента, кандидата педагогічних наук Тетяни Миколаївни Бабко. В роботі семінару взяли участь заступники директорів з НВР та вчителі ЗНЗ району та громади.

11:00 22.08.2016

Безпека життєдіяльності дітей під час травневих свят

На травневі свята люди планують відпочинок з близькими та рідними на природі. Проте іноді у святкові й вихідні дні безтурботність та веселощі закінчуються травматизмом, втратами як для громадян, так і для довколишнього середовища. Діти – це наше майбутнє, це наші сподівання на здійснення мрій і тому сформувати з них повноцінних людей наше з Вами завдання. Неабияку роль в цьому відіграє навчання дітей та підлітків правилам безпеки життєдіяльності.

10:57 22.08.2016

Вітаємо з ювілеєм!

24 квітня  2016 року Можна Віра Григорівна, вчитель географії  КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» святкує свій  ювілей! Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Веселівської селищної ради вітає з ювілейною датою з дня народження! Зичимо міцного здоров'я, щастя й добробуту, успіхів у роботі, життєвихсонячнихднів і довголіття. Нехай Ваше життя буде завжди осяяне радістю та добротою, любов'ю та повагою рідних і друзів!  

10:55 22.08.2016

ІІ традиційний командний турнір з шашок пам’яті О.Процеля

ІІ традиційний командний турнір з шашок пам’яті О.Процеля 22 квітня у приміщенні Веселівського професійного аграрного ліцею за підтримки Веселівської селищної ради відбувся другий традиційний командний турнір з шашок пам’яті нашого земляка загиблого під час війни у Афганістані О.Процеля. Учасників турніру привітав голова районної ради ветеранів Борисенко І.М.побажавши спортсменам мирного неба над головою, здоров’я та чесних перемог у турнірі.

10:55 22.08.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь