A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Вогонь війни у пам’яті народній

До нас знову завітав травень. І спостерігаючи всю велич і красу природи, хочеться жити, творити добро, кохати і бути безмежно вдячними за те, що ми живемо під мирним небом. Пройшов вже 71 рік з того часу, коли закінчилася найкривавіша війна в історії людства. У забуття йдуть 1418 днів і ночей тієї війни. З кожним днем зменшується кількість її учасників та свідків. Зросли нові покоління. Але в ім’я сьогоднішнього і світлого завтра нетлінною повинна залишитись пам’ять нащадків про тих , хто в буремні роки своїм життям захистив Вітчизну. Пам’ять. .. вона вічна і нетлінна. Вона дивиться на нас зі старих фронтових світлин бабусі та дідуся, зі старих речей, які зберігаються в родинах. Вона не дає згаснути ні єдиній сторінці з історії перемоги. Великому святу дня Перемоги було присвячено захід, проведений в бібліотеці для старшокласників ЗОШ № 2. Разом згадали події тих далеких років. Перед присутніми пройшли кадри відеохроніки травня 1945 року . Звучать пісні « Маки червоні» , « Весна 45 года» і звичайно ж « День победы». Багато цікавого дізнались учні про наших земляків – веселівців та їх участь у битвах минулої війни.

11:19 22.08.2016

Відповідно до Наказу відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Веселівської селищної ради від 04 травня 2016 року №39 Комунальний Заклад "Новоолександрівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів" Веселівської селищної ради визнано атесто

Відповідно до Наказу відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Веселівської селищної ради від 04 травня 2016 року №39 Комунальний Заклад "Новоолександрівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів" Веселівської селищної ради визнано атестованим.

11:18 22.08.2016

Про порядок закінчення навчального року та проведення державної підсумкової атестації в загальноосвітніх навчальних закладах у 2015/2016 навчальному році.

Організоване закінчення 2015/2016 навчального року і проведення державної підсумкової атестації учнів загальноосвітніх навчальних закладів визначено Типовими навчальними планами загальноосвітніх навчальних закладів, Положенням про державну підсумкову атестацію учнів (вихованців) у системі загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 30.12.2014 № 1547, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 14.02.2015 за № 157/26602, Положенням про золоту медаль «За високі досягнення у навчанні» та срібну медаль «За досягнення у навчанні», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 17.03.2015 № 306, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 31.03.2015 за № 354/26799, наказів Міністерства освіти і науки України від 16.09.2015 № 940 «Про  проведення державної підсумкової атестації учнів (вихованців) у системі загальної середньої освіти у 2015/2016 навчальному році» (зі змінами, внесеними наказом від 08.10.2015 № 1050) і від 08.02.2016 № 94 «Про затвердження орієнтовних вимог до проведення державної підсумкової атестації учнів (вихованців) у системі загальної середньої освіти у 2015/2016 навчальному році» (зі змінами, внесеними наказом від 14.03.2016 № 258), відповідно до яких державна підсумкова атестація учнів проводиться після завершення ними кожного ступеня навчання. У цьому навчальному році навчальні заняття завершуються 27 травня. У цей день проводиться свято «Останній дзвоник».

11:14 22.08.2016

«Здорова молодь – здорова нація»

Під таким гаслом в цьому році проходить обласна спартакіада серед збірних команд міст та сільських територій, яку традиційно проводять Управління молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації спільно з комунальним закладом «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради. 13-15 травня у місті Енергодар проходив другий етап цього заходу, який включав змагання з волейболу серед чоловіків, шахи та спортивне орієнтування. Висока спортивна напруга відбувалася на спортивних майданчиках, де виборювали нагороди 12 волейбольних команд серед яких була і наша команда «Ізвєстія».

11:12 22.08.2016

9 травня на спортивному майданчику у центральному парку пройшов Фестиваль вуличних видів спорту під яскравим гаслом "Молодь за здоровий спосіб життя"

9 травня на спортивному майданчику у центральному парку пройшов Фестиваль вуличних видів спорту під яскравим гаслом "Молодь за здоровий спосіб життя". У фестивалі прийняли участь спортсмени з рідного Веселого, а також гості з міст: Мелітополь, Запоріжжя, Кіровоград. Учасники демонстрували свою майстерність з Воркауту та Паркуру. 

11:10 22.08.2016

Науково-практичний семінар з теми «Майстер-клас як форма презентації професійної компетентності вчителя»

17 квітня на базі КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» відбувся  науково-практичний семінар з теми «Майстер-клас як форма презентації професійної компетентності вчителя» за участю викладача кафедри менеджменту освіти та психології  КЗ «ЗОІППО» ЗОР доцента, кандидата педагогічних наук Тетяни Миколаївни Бабко. В роботі семінару взяли участь заступники директорів з НВР та вчителі ЗНЗ району та громади.

11:00 22.08.2016

Безпека життєдіяльності дітей під час травневих свят

На травневі свята люди планують відпочинок з близькими та рідними на природі. Проте іноді у святкові й вихідні дні безтурботність та веселощі закінчуються травматизмом, втратами як для громадян, так і для довколишнього середовища. Діти – це наше майбутнє, це наші сподівання на здійснення мрій і тому сформувати з них повноцінних людей наше з Вами завдання. Неабияку роль в цьому відіграє навчання дітей та підлітків правилам безпеки життєдіяльності.

10:57 22.08.2016

Вітаємо з ювілеєм!

24 квітня  2016 року Можна Віра Григорівна, вчитель географії  КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» святкує свій  ювілей! Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Веселівської селищної ради вітає з ювілейною датою з дня народження! Зичимо міцного здоров'я, щастя й добробуту, успіхів у роботі, життєвихсонячнихднів і довголіття. Нехай Ваше життя буде завжди осяяне радістю та добротою, любов'ю та повагою рідних і друзів!  

10:55 22.08.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь