A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

 

Дата: від до Скинути

Спорт об'єднує нас!

⚽️ Під час одного з тренувань в спортивному комплексі ЗНУ команда "Імператорський пінгвін" Веселівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 отримала не лише натхнення, але й нову спортивну форму 🎽 для майбутніх змагань Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги з футзалу 🥅 Запорізька область.

12:32 18.03.2024

Туберкульоз - небезпечна хвороба!

Щорічно 24 березня світ відзначає День боротьби з туберкульозом. Саме цього дня в 1882-му році Роберт Кох відкрив поняття цієї хвороби, яка й досі загрожує кожному з нас. Інфекції дихальних шляхів залишаються основною причиною захворюваності та смертності від інфекційних захворювань в усьому світі.

13:39 14.03.2024

Запрошуємо до навчання

Міжнародне агентство професійних кваліфікацій запрошує до навчання за короткотривалою програмою «Соціально-психологічний супровід ветеранів війни та демобілізованих громадян».

12:52 14.03.2024

Збірка фотографій з учнями Веселівської громади, що грають у рамках проекту "Пліч-о-пліч Шкільні ліги" у футзалі.

Збірка фотографій з учнями Веселівської громади, що грають у рамках проекту "Пліч-о-пліч Шкільні ліги" у футзалі. Ці фотографії відображають дружній колектив та високий рівень співпраці всередині.

17:02 13.03.2024

Четверте тренування. "Пліч-о-пліч" Шкільні ліги: Запорізька область

Після успішного завершення трьох попередніх тренувань, команда Імператорський пінгвін з Веселівської загальноосвітньої школи № 1 продовжує активно готуватися до участі у проекті "Пліч-о-пліч" Шкільні ліги: Запорізька область.

11:10 11.03.2024

Третє тренування. "Пліч-о-пліч" Шкільні ліги: Запорізька область.

Учасники команди Імператорський пінгвін проекту "Пліч-о-пліч Шкільні ліги" активно працюють над вдосконаленням техніки ведення м'яча. Вони використовують різні прийоми, щоб швидко та ефективно переміщувати м'яч по полі, зберігаючи при цьому контроль над грою. Це робить їх грі більш динамічною та непередбачуваною для супротивників.

11:14 08.03.2024

9 березня 2024 року Україна відзначає 210-річницю від дня народження видатного українського поета Тараса Григоровича Шевченка.

Його твори стали невмирущою частиною світової літератури, вражаючи читачів своєю глибокою філософією, високим патріотизмом та неперевершеною майстерністю слова. Шевченко не лише збагатив українську літературу, але й вніс вагомий внесок у боротьбу за права та гідність народу.

09:18 08.03.2024

Друге тренування. "Пліч-о-пліч" Шкільні ліги: Запорізька область

Команда учнів Веселівської громади "Імператорський пінгвін" продовжує плідно тренуватися для подальшої участі у змаганні  в рамках проекту "Пліч-о-пліч Шкільні ліги: Запорізька область". Юні спортсмени зосереджуються на вдосконаленні технічних навичок, таких як паси, удари та оборона, щоб підвищити свій рівень гри.

10:20 06.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь