A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

ДЕНЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ

10 вересня Україна відзначала День фізичної культури та спорту. Відділом освіти, молоді та спорту Веселівської селищної ради за підтримки громадської молодіжної організації «Моє майбутнє» на центральному стадіоні селища проведено змагання з футболу серед юнаків 2002 року народження та «Веселі старти» серед учнів 5-их класів та молодше.  

14:33 12.09.2016

БОРОТЬБА ВІЛЬНА

Делегація вихованців відділення боротьби вільної ДЮСШ прийняла участь у престижному турнірі у Приазовському районі, у селі Новокостянтинівці, на березі Азовського моря. У змаганнях взяли участь 245 учасників із 17 міст України.  

15:44 07.09.2016

Вітаємо з ювілеєм Пенязь Тетяну Василівну, вчителя початкових класів КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 Веселівської селищної ради»

6 вересня  2016 року святкує свій  ювілей Пенязь Тетяна Василівна, вчитель початкових класів    КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів   № 1 Веселівської селищної ради» Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Веселівської селищної ради вітає з ювілейною датою з дня народження! Від усієї душі бажаємо Тетяні Василівні міцного здоров’я, успіхів, родинного щастя й добробуту, прихильності фортуни та здійснення всіх   задумів.   

08:38 06.09.2016

ФУТБОЛ ВЕТЕРАНІВ

На протязі багатьох років у Веселівському районі подають приклад молодому поколінню веселівські футболісти-ветерани З 26 по 28 серпня у м.Приморськ обласним центром фізичного здоров’я  населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради проведено обласний турнір з футболу серед ветеранів віком від 50 років. Турнір проходив на міському  стадіоні «Олімпієць». Прийняло участь 6 команд: м.Мелітополь, м.Пологи, збірна веселівських ветеранів, господарі майданчику команда  з Приморська, м.Василівка та м.Токмак.  

16:53 01.09.2016

Привітання відділу освіти , молоді та спорту з Днем знань - справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності.

Шановні педагоги , дорогі учні та батьки ! Щиро вітаємо з Днем знань - справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до нових звершень, до самостійного життя. Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину! З нагоди свята бажаємо незабутніх миттєвостей шкільного життя, справжніх відкриттів, пізнання світу! Миру та добробуту Всім! Зі святом!  

11:41 01.09.2016

Акція "Першокласник- 2016" у Веселівській селищній територіальній громаді

Знову вересень кличе до школи, До незвіданих даль і доріг. Поспішаю із ранішнім сонцем, Щоб ступить на знайомий поріг. 30 серпня у приміщенні Веселівського селищного будинку культури та дозвілля  відбулося свято «Першокласник – 2016 року». З  початком нового навчального року  першокласників, батьків, вчителів привітав селищний голова Кіяшко Петро Миколайович. Святкове дійство було наповнено  веселим настроєм, танцями, піснями, віршами та за традицією першачки від Веселівської селищної територіальної громади  отримали подарунки.

15:48 30.08.2016

ВІТАЄМО НЕСТЕРЕНКО ЛЮДМИЛУ МИКОЛАЇВНУ, ДИРЕКТОРА КЗ «ВЕСЕЛІВСЬКА ЗОШ № 2» З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

29 серпня Людмила Миколаївна святкує свій День народження. Відділ освіти, молоді та спорту виконкому селищної ради, керівники закладів освіти вітають Людмилу Миколаївну  з ювілеєм!  Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, великого щастя, сімейного благополуччя, щоб сонце завжди яскраво світило у Вашому домі,  щоб на Вашому життєвому шляху не було ніяких перешкод. Бажаємо й надалі залишатися такою енергійною, красивою душею і щедрою на добро, людяною і мудрою жінкою.  У Вашій нелегкій та необхідній роботі бажаємо Вам успіхів, великих досягнень, надійних партнерів; щоб Ваші мрії завжди збувалися, ніхто не перешкоджав досягненню поставленої мети, а Ваші друзі, співробітники та трудовий колектив приносили Вам лише добрі та радісні новини.    

08:34 29.08.2016

Урочистості з нагоди Дня незалежності України в смт.Веселому

24 серпня в селищному будинку культури відбулися урочистості з нагоди 25-ї річниці незалежності України. О 9 годині ранку в фойє селищного будинку культури відкрилися виставки декоративно-прикладного  мистецтва, букетів та новітніх книг про нашу  Державу. Святковий  концерт аматорів мистецтва об’єднаної територіальної громади розпочався танцювальною патріотичною композицією хореографічної студії  селищного будинку культури  «Статус».  

15:37 25.08.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь