A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Ювілей мудрості!

Шановний В’ячеславе  Васильовичу, селищний голова, депутатський корпус, виконавчий комітет, відділ освіти, молоді та спорту  Веселівської селищної ради  щиро вітаємо Вас з ювілеєм! Бажаємо Вам здоров’я, теплоти і ніжності від рідних і близьких. Нехай ласкаве сонечко дарує Вам тільки безхмарні дні, здійснення всіх мрій та сподівань, миру, злагоди і добра, Божої благодаті й щастя земного!   

16:24 26.10.2016

ШИРОКІВСЬКІЙ ШКОЛІ 55 РОКІВ

Комунальний заклад «Широківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Веселівської селищної ради»  у 2016 році святкує свій   славетний  ювілей.  

15:36 20.10.2016

Шкільна скарбниця учнівських надбань

Одне із головних  завдань КЗ «Широківська ЗОШ І-ІІІ ступенів» – забезпечення  якісної освіти учнів, розвиток  стійкого  інтересу     до  знань,   обдарованості і творчих здібностей школярів через участь в різноманітних заходах.  

15:33 20.10.2016

Переможець обласного фестивалю «Лідер освіти – 2016» у номінації «Заступник директора школи»

Департамент освіти і науки облдержадміністрації спільно з комунальним закладом «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Запорізької обласної ради 18-19 жовтня 2016 року в          м. Запоріжжі провів Всеукраїнську  науково-практичну  конференцію з міжнародною участю «Науково-методичні засади професійного розвитку фахівця у системі неперервної освіти».  

15:18 20.10.2016

Вітаємо Колупай Ольгу Анатоліївну з Днем народження !

 04 жовтня  2016 року Колупай Ольга Анатоліївна, завідувач КДНЗ «Вишенька» Веселівської селищної ради святкує свій  День народження!  Від усієї душі бажаємо Вам величезного жіночого щастя, любові і добра!   Бажаємо, щоб кожен прийдешній день Ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм на душі та ясного мирного неба!                                                               

16:42 04.10.2016

Бібліотека сьогодні – центр громади

Шановні друзі!    Всеукраїнський день бібліотек став традиційним святом для всіх, хто любить і цінує достовірне джерело знань – книгу.    Значення бібліотек у житті суспільства важко переоцінити. Бібліотеки по праву можна вважати надійною пам’яткою людства, невід’ємною частиною інтелектуального розвитку суспільства.  

17:26 27.09.2016

Подорож у цікаву країну знань «Україна – це ми!»

Початок нового навчального року – непростий період адаптації і для малят, які вперше переступили поріг закладу, і для тих, які приймають нових товаришів до свого гурту. Вже 27 років світлячкова родина гостинно вітає своїх маленьких вихованців цікавими святами. З ранку прикрашені майданчики на вулиці та охайні, по-домашньому підготовлені групові кімнати приймали малечу.  

15:05 20.09.2016

Вересневе свято в «Оленці»

У садочку радісно і квітно  Чути передзвони голосів  Завітав в «Оленку» вересень привітний  І приніс День Знань для малюків. Сьогодні все навколо ожило, замайоріло різномаїттям квітів. Діти від малого до великого поспішають в стіни рідних закладів.

14:57 20.09.2016

День знань в Веселівському КДНЗ №3 «Казка»

    Початок навчального року – хвилююча і радісна подія, адже з неї починається сходження до нових вершин. Усміхнені дошкільнята з жовто-блакитними кульками та їх батьки поспішали на свято «День знань», яке пройшло у дошкільному навчальному закладі №3 «Казка» під гаслом «Ми маленькі українці».     За традицією захід розпочали з внесення прапора дошкільного закладу. Діти декламували вірші, виконували пісні.

14:52 20.09.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь