A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

22 листопада на базі Веселівського КДНЗ №3 «Казка» відбулося засідання методичного об`єднання Координаційного центру науково-методичного забезпечення завідувачів дошкільними навчальними закладами під керівництвом Людмили Дубіни

Перед учасниками зустрічі виступила начальник відділу освіти, молоді та спорту виконкому селищної ради Оксана Дундук з рекомендаціями щодо системи роботи з охорони праці та безпеки життєдіяльності в дошкільних навчальних закладах.

13:09 24.11.2016

У середу, 16 листопада, у спортивному залі ПКЗ «ДЮСШ» відбувся турнір з баскетболу в залік першості Веселівської селищної теритріальної громади серед жіночих шкільних команд

Організатором заходу став відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Веселівської селищної ради. У змаганнях взяли участь 4 команди комунальних закладів Веселівської селищної ради «Білоріцька ЗОШ І-ІІІ ступенів», «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1», «Веселівська районна різнопрофільна гімназія», «Широківська ЗОШ І-ІІІ ступенів».

16:09 23.11.2016

На базі КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» відбулась акція «Випускник – 2017»

18 листопада в рамках профорієнтаційної акції «Випускник – 2017» було проведено зустріч учнів 9 та 11 класів загальноосвітніх шкіл громади з представниками професійно-технічних та вищих навчальних закладів Запорізької області.

16:10 18.11.2016

ТУРНІР ПАМ’ЯТІ ВИДАТНОГО ВЧИТЕЛЯ

У суботу, 12 листопада, у спортивній залі Веселівської ДЮСШ відбувся великий волейбольний турнір серед чоловіків, присвячений пам’яті Олександра Івановича Гололоба.  

15:03 17.11.2016

Відбулось засідання методичного об’єднання вчителів фізичної культури

У вівторок, 15 листопада, на базі  КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» відбулось засідання методичного об’єднання Координаційного центру науково-методичного забезпечення вчителів фізичної культури загальноосвітніх навчальних закладів (керівник Сенюков О.Є.), на якому були розглянуті питання щодо організації та проведення змагань з баскетболу серед школярів у 2016/2017 навчальному році та участі закладів освіти у Всеукраїнському спортивно-масовому заході серед дітей та юнацтва «Лелеченя».

11:37 16.11.2016

У листопаді та грудні 2016 року будуть проведені обласні змагання з міні-футболу для спортсменів 2006 року народження. Змагання будуть проходити у м. Енергодар та м. Василівка.

Учні КЗ «Широківська ЗОШ І-ІІІ ступенів» Веселівської селищної ради, а саме футбольна команда «Ізвестія»,   вже давно почали серйозні тренування,  і готові відстоювати честь нашого району на рівні області.    

09:06 10.11.2016

Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Веселівської селищної ради вітає з ювілейною датою з дня народження Мусіхіну Галину Петрівну!

10 листопада  2016 року Мусіхіна Галина Петрівна, вчитель біології    КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2» святкує свій  ювілей! Від усього серця бажаємо Галині Петрівні міцного здоров'я   на многії літа, благополуччя, щедрої долі! Хай тепло рідних та близьких надійно захищає Вас від життєвих негараздів, а кожен день  наповнюється корисними справами і земними радощами.  

15:17 09.11.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь