A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Серпнева зустріч 2016

Дата: 23.08.2016 15:43
Кількість переглядів: 615

Фото без опису19 серпня вчителі районного методичного об'єднання 3-х класів  зібралися на чергову методичну зустріч.

            Засідання   проведено у формі методичного тренінгу. Його тема: "Створення комфортних умов для підвищення доступності та якості освіти, забезпечення можливості дистанційного, індивідуального навчання, самоосвіти та систематизації досвіду використання електронних освітніх ресурсів у навчальних закладах Веселівської об'єднаної територіальної громади".

            Матеріал подано блоками: Інформаційний блок (Цікавинки методичної скриньки), Теоретичний блок (Методичний практикум), Практичний блок (Знайомство з технологією "Майстер - клас"), та Підсумковий блок (Підведення підсумків та вироблення рекомендацій).

             Ми живемо у пришвидшеному часі. Це не час ХІХ чи навіть ХХ століття, коли діяли закони послідовності. Сьогодні ритм змін складніший. Хто сьогодні запізнився на рік, може запізнитися на 10 років. Але хто запізнився на 10 років, може запізнитися навічно.Фото без опису

  Чи може школа забезпечити запити сучасної молоді?  Як можна використати Інтернет - технології,  щоб забезпечити мільйони людей високоякісною освітою і дати їм шанс на краще життя? Ми знаємо, що апаратне і програмне забезпечення удосконалюється та оновлюється практично щодня і будь-який загальноосвітній навчальний заклад навряд чи зможе змінювати свою комп’ютерну техніку та програмне забезпечення відповідно до мінливих тенденцій розвитку інформаційно-комунікаційних технологій.  Такі технології як веб, Вікі, дистанційні, квест- технології, віртуальні, хмарні радикальним чином змінюють навчальні заклади, навчально-виховний процес, природу освіти та її доступність. 

  У галузі освіти твориться справжня революція. Тепер, щоб вчитися, вчителю не обов'язково стояти біля дошки.

 Вчитися можна скрізь: в приміщенні та на відкритій місцевості, під деревом, на борту морського чи повітряного судна. Для цього потрібно лише підключитися до мережі Інтернет. Ми стаємо свідками швидкого впровадження хмарних технологій і сервісів в системі середньої і вищої освіти та розбудови єдиного інформаційного простору. 

           Під час засідання вчителі нашого об'єднання  мали змогу ознайомитися лише з деякими Інтернет-технологіями, і то лишень теоретично. Надалі хотілося проводити практичні заняття та майстер –класи по роботі з ІТ - технологіями, створенню сайтів, блогів тощо.

Всі матеріали   розташовані на блозі керівника МО  Можаєвої Н.А. "Світанок дитинства"  http://mojaevanataliy.blogspot.com/

 

та блозі методичного об'єднання "Методичні орієнтири" http://metodskarbnatali.blogspot.com/.  

            Сподіваємося, що ця  зустріч допомогла забезпечити колег знаннями нових освітніх методик, активізувала   творчий потенціал та удосконалила  професійну майстерність.

      Шановні педагоги!

 

РМО 3-х класів вітає всіх Вас з початком нового навчального року! 

 

Нехай життя дарує щастя й долю,

Душевну щедрість, доброту й любов.

Терпіння, працьовитість, силу й волю,

Поступливість і злагоду в усьому.

 

З повагою, керівник РМО 3-х класів Можаєва Наталія Анатоліївна.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь