A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Сьогодні свято вишиванки !

Усе навколо завмирає, Коли вдягаю вишиванку. Лиш серце радісно палає, Мов промінь сонця на світанку. Коли вдягаю вишиванку, Немов в любові признаюся Своїй країні ніжно й палко, Вдягну і Господу молюся. За мир та спокій в Україні! Щоб вишивані візерунки У долю кожної родини Внесли приємні подарунки! Вишиванка — це не просто гарний святковий одяг, а й важлива частина культури нашого народу. Недарма про неї складено чимало пісень та віршів. Кожен візерунок у вишиванці має свою символіку та значення.  У кожну стежинку на сорочці  неодмінно вкладено частинку української  душі, побажання щасливої долі та миру.

11:44 22.08.2016

Вісник здоров'я з табору «Веселка»

Пролунав останній дзвоник і покликав школярів КЗ «Веселівська ЗОШ  І-ІІІ ст № 2»  у гості до теплого літечка. А гостини літо розпочинає з відкриття табору з теплою і ніжною назвою «Веселка». В таборі так багато цікавого, нового, корисного! І голова йде обертом від розваг, змагань, вікторин, екскурсій та подорожей.        Кожен день у нашому таборі проходить під певним гаслом. 2 червня 2016 року воно звучало так: «Найвища цінність - це здоров'я!». Учні із задоволенням взяли участь в інтерактивній програмі «Ключі до здоров'я», яку для них підготували члени  шкільної волонерської організації «Добротворець».

11:44 22.08.2016

Футбол до 60-річного ювілею

12 червня, у неділю, на центральному стадіоні селища відбувся турнір з футболу серед ветеранів формату 8х8, присвячений 60-ти річному ювілею легенді районного футболу Никонюку Валентину Георгійовичу. Залишаються в пам’яті всіх нас його неперевершений футбольний талант та ігри, що запам’ятались назавжди. Їх було дуже багато у виконанні Никонюка Валентина. Від дитячих змагань до матчів самого високого рівня.

11:42 22.08.2016

Перший крок до інклюзивної освіти

У рамках соціальної програми Голови Благодійного фонду Порошенка, дружини Президента України пані Марини Порошенко в м. Запоріжжя відбувся спеціалізований тренінг для освітян «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації. Досвід. Перспективи. Результати». Його мета - досягти інтеграції дітей з особливими потребами в інклюзивні класи, де вони навчатимуться разом зі своїми однолітками. Під час навчання учасники отримали практичні рекомендації, ознайомилися з юридичними, фінансовими та адміністративними особливостями розвитку інклюзії в Україні.

11:40 22.08.2016

Акция «Поменяй сигарету на конфету»

31 мая в международный день отказа от курения центральная библиотека провела акцию, направленная на борьбу с табакокурением и пропаганду здорового образа жизни «Меняем сигарету на конфету». Перед участниками акции была поставлена цель -  доказать, что от одной конфеты можно получить больше удовольствия, чем от одной выкуренной сигареты.

11:40 22.08.2016

Обласне свято «Обдаровані учні – 2016»

01 червня 2016 року у Запорізькій обласній державній адміністрації відбулося обласне свято «Обдаровані учні - 2016». Веселівську територіальну громаду на святі представила Щебликіна Валерія, учениця 9 класу КЗ «Веселівсьтка районна різнопрофільна гімназія» переможець Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2015/2016 навчальному році, Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України та інтелектуальних конкурсів, яка була відзначена обласною премією. Підготували переможицю Слічна Лідія Григорівна, учитель української мови та літератири та Філь Галина Богданівна, учитель української мови та літератури КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія», які були нагороджені дипломами Запорізької облдержадміністрації.

11:40 22.08.2016

Фестиваль дитячої творчості «КРОК ДО ЗІРОК»

Дорогі юні друзі! Дитинство - це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято - День захисту дітей. 31 травня 2016 року відбувся фестиваль дитячої творчості «КРОК ДО ЗІРОК», присвячений Міжнародному дню захисту дитини, у якому взяли участь усі дошкільні навчальні заклади Веселівської селищної територіальної громади. «Крок до зірок» - це прекрасна нагода здійснити перші кроки на професійній сцені. Вищезазначений конкурс є одним із основних показників діяльності дошкільних навчальних закладів щодо створення умов для всебічного та гармонійного розвитку дитини. Професійне журі оцінювало творчість дітей у номінаціях «Хореографія», «Вокал», «Гра на музичних інструментах», «Художнє читання» тощо. На підставі рішення журі місця розподілено таким чином:

11:40 22.08.2016

Родинне свято.

Родинне свято. В щасливі і сумні години, Куди б нам не стелився шлях, Не згасне вогнище родинне В людських запалених серцях. Д.Білоус 15 травня до Міжнародного Дня сім’ї в центральній бібліотеці пройшло родинне свято «Рідна домівка, рідна сім’я, тут виростає доля моя». З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина.

11:38 22.08.2016

30.05.2016 року розпочав свою роботу табір денного перебування «Вітерець» у КЗ «Новоолександрівська ЗОШ І-ІІ ступенів».

30.05.2016 року  розпочав свою роботу табір денного перебування «Вітерець» у КЗ «Новоолександрівська ЗОШ І-ІІ ступенів». У день відкриття табору відбулася урочиста лінійка, на якій депутат територіальної громади Лапицький С. М. привітав дітей з початком роботи табору і побажав дітям зміцнити своє здоров’я і більше пізнати свій рідний край.          А далі  було проведено цікаву подорож до фірми ТОВ «ХІАТ», де відбулася захоплююча зустріч з працівниками фірми по виготовленню літаків: Кліменко Д. Ю, Яригіна О. А. та іншими.  Завдяки працівникам фірми наші діти хоч на хвилинку уявили себе пілотами. А по поверненню дітей до табору, на них чекав святковий обід.

11:38 22.08.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь