A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

27 травня пролунали останні дзвоники в загальноосвітніх навчальних закладах Веселівської селищної територіальної громади.

Свято  останнього дзвоника в КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» відвідала начальник Департаменту освіти і науки облдержадмністраії Озерова Тетяна Ярославівна, яка звернулася до  учнів, вчителів та батьків зі словами привітання та побажання здійснення всіх мрій, подолання труднощів, віри в перспективи та нові можливості. Тетяна Ярославівна подякувала педагогам за самовіддану працю в непростий час, зате що вони не тільки надають знання учням а й формують їх духовно, виховують їх патріотами, прищеплюють важливі життєві принципи.

11:37 22.08.2016

Загальноосвітні навчальні заклади Веселівської об’єднаної територіальної громади запрошують 27 травня на 8.30 на Свято Останнього дзвоника!

Увага всім! Увага всім! На веснянім видноколі Зайнялася зоря. Свято в школі! Свято в школі! День останнього дзвінка! Загальноосвітні  навчальні заклади Веселівської об’єднаної територіальної громади запрошують 27 травня  на 8.30 на Свято Останнього дзвоника!

11:34 22.08.2016

28 травня у Веселому пройшов 1 етап командного кубку України з силового екстриму. Приймали участь команди з Запорізької, Харьківської та Луганської областей.

28 травня у Веселому пройшов 1 етап командного кубку України з силового екстриму. Приймали участь команди з Запорізької, Харьківської та Луганської областей.  Дані змагання володарю кубку давали  змогу  ввійти до фінальної частини. 1 місце зайняли спортсмени Запорізької області, срібними призерами стали Харківчани, бронзові нагороди отримали Луганські богатирі.  

11:31 22.08.2016

6 травня 2016 року Посмітна Олександра Василівна, вчитель російської мови та зарубіжної літератури КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» святкує свій ювілей!

16 травня  2016 року Посмітна Олександра Василівна, вчитель російської мови та зарубіжної літератури КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» святкує свій  ювілей! Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Веселівської селищної ради вітає з ювілейною датою з дня народження!

11:28 22.08.2016

Вітаємо з ювілеєм!

9 травня  2016 року Карнаухов Олександр Анатолійович , вчитель трудового навчання  КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» святкує свій  ювілей! Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Веселівської селищної ради вітає з ювілейною датою з дня народження! Хай сміється доля, мов калина в лузі в колі щирих, вірних і хороших друзів Бажаємо Вам щастя, радості, тепла успіхів, здоров'я, злагоди й добра Хай крокують поруч вірність і кохання,  хай здійсняться мрії і твої бажання

11:26 22.08.2016

Зірочки гімназичного небосхилу

Травень…Продовжується пора щедрих інтелектуальних ужинків. Підведені підсумки Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок». Кафедра теорії та методики виховання КЗ «ЗОІППО» ЗОР поділилася з нами радісною звісткою. Учениці КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» здобули дві перемоги у цьому творчому змаганні. І місце Гершеля Юлія, Васильковська Альбіна – 9 клас

11:22 22.08.2016

Відповідно до Наказу відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Веселівської селищної ради від 06.05.2016 № 047 Веселівський комунальний дошкільний навчальний заклад ясла-садок № 1 «Оленка» комбінованого типу Веселівської селищної ради в

 Відповідно до Наказу відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету  Веселівської селищної ради від 06.05.2016 № 047 Веселівський комунальний дошкільний навчальний  заклад ясла-садок № 1 «Оленка» комбінованого типу Веселівської селищної ради визнано атестованим.

11:20 22.08.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь