A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Веселівські танцюристи взяли участь у Міжнародному фестивалі

Дата: 22.08.2016 12:44
Кількість переглядів: 698

18-20 червня у м. Кирилівка проводився відкритий міжнародний фестиваль хореографічного мистецтва під назвою “АЗОВДЕНС”. У ньому приймала участь наша хореографічна студія “Атмосфера”, яка гідно представила Веселівщину, показавши всі свої вміння.Фото без опису

           Загалом учасниками фестивалю стали 15 колективів з 9 населених пунктів: Дніпропетровська, Мелітополя, Михайлівки, Кирилівки, Якимівки, Києва, та інших.  І варто сказати, що у напруженій конкуренції  учасники “Атмосфери” показали неабияку майстерність. З шести, виконаних веселівцями, номерів у різних номінаціях п’ять вибороли треті місця. А танець під назвою “Грузія” - друге у номінації “Народна хореографія”. Його, до речі, танцюристи демонстрували на своєму звітньому концерті.

           Керівник студії Ібатулліна Венера Амурівна поділилася враженнями від фестивалю “АЗОВДЕНС” і зауважила: “Діти переживали через те, що ми, все таки, ще “молоді”, а колективи приїжджають дуже досвідчені. На конкурсі була команда з Києва “Sweet”, які зайняли у Парижі у 2014 році перше місце на міжнародному фестивалі. Ми складали їм дуже сильну конкуренцію. І навіть якщо ми були у чомусь сильніші, то кияни все одно зайняли своє перше місце завдяки досвіченості.” Разом з Венерою Амурівною до Кирилівки вирушило 37 учасників. За словами керівника, діти залишился задоволені: “Це було важко, але дуже приємно. Важко з тієї причини, що це літо, це дуже спекотно. Також було дуже важко бачити сильну підготовку суперників. Через те, що ми лише початківці, то є деякі питання до техніки. А у інших у цьому плані все добре. І це дає додатковий стимул працювати над собою. Дуже задоволена, що ми поїхали, бо я побачила у дітях бажання працювати далі.”Фото без опису

           Танцювальний колектив висловлює подяку Кіяшко П.М., Бойко О.П., Федорову О.В., Герасименко А.К., Щебликіній А., та Плющ С.

           Вітаємо студію “Атмосфера” зі здобуттям почесних призових місць і дякуємо їй за значний внесок у прославленні нашого краю! Нехай ці досягнення будуть не останніми і не найвизначнішими у історії хореографічного колективу.

          

      Олександр Залата


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь