A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Інформаційно-комунікаційні технології в освіті

       Проблема формування професійної компетентності сучасного вчителя у сфері інформаційно-комунікаційних технологій є актуальною і потребує розв’язання низки питань. З цією метою 8 квітня 2016 року у КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2» відбувся плановий районний семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів Веселівщини.

09:09 22.08.2016

МИСТЕЦТВО---ЩО ЗВЕРТАЄТЬСЯ ДО СЕРЦЯ

Поезія - це день, це ранок, це світання Це дійсності десерт на березі буття. Поезія---це ти, закутаний в кохання Поезія---це я у ритміці життя.             (Л.Гурч)  

09:07 22.08.2016

НА ШЛЯХУ ДО МЕТИ

В останній тиждень березня відбувся IV (фінальний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології. Місцем його проведення цього року було місто Кіровоград. За перемогу змагалися понад сто п’ятдесят учнів 8-11 класів – найкращих юних знавців біології з усієї України. Від Запорізької області взяли участь в олімпіаді 6 учнів з навчальних закладів Запоріжжя, Мелітополя, Чернігівського району, а також селища Веселе. Наш район і селищну громаду представляла дев’ятикласниця КЗ «Веселівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2» Марія Нестеренко.

09:03 22.08.2016

1 квітня -День сміху.

Перше квітня - День гумору, День сміху, День веселих жартів і розіграшів. Цього дня усі веселяться, жартують, влаштовують розіграші. Так що будьте насторожі, запасіться почуттям гумору, набором свіженьких жартиків,на розіграші не ображайтеся.  

08:59 22.08.2016

Відбувся шостий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби імені Віктора Дзизенка

12-13 березня 2016 року на базі Веселівської дитячої юнацько-спортивної школи  пройшов VI Всеукраїнський традиційний турнір з вільної боротьби присвячений пам’яті чудової людини, талановитого спортсмена, нашого земляка – Віктора Юрійовича Дзизенка. 

08:16 22.08.2016

І етап Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»

З метою пошуку та підтримки здібних, обдарованих та талановитих дітей і молоді, патріотичного і громадянського виховання дітей, збереження культурної спадщини в Україні, залучення учнівської молоді до кращих традицій національного мистецтва, подальшого розвитку і підтримки талановитих творчих колективів та окремих авторів відділом освіти, молоді та спорту виконкому Веселівської селищної ради 25 березня 2016 року проведено І етап Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край». У виставці-конкурсі брали участь шість загальноосвітніх навчальних закладів та Будинок дитячої та юнацької творчості Веселівської територіальної громади.  

07:57 22.08.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь