A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Ювілей мудрості!

Дата: 26.10.2016 16:24
Кількість переглядів: 615

Фото без опису

Шановний В’ячеславе  Васильовичу,

селищний голова, депутатський корпус, виконавчий комітет, відділ освіти, молоді та спорту  Веселівської селищної ради  щиро вітаємо Вас з ювілеєм!

Бажаємо Вам здоров’я, теплоти і ніжності від рідних і близьких. Нехай ласкаве сонечко дарує Вам тільки безхмарні дні, здійснення всіх мрій та сподівань, миру, злагоди і добра,
Божої благодаті й щастя земного! 

 

 

Крізь роки від отчого порога

                                                        Всі шляхи в один переплелись,

                                                               Не одна вже пройдена дорога

                                                        Та у серці юність, як колись…

 

Іванов В’ячеслав Васильович  народився 27 жовтня 1946 року в селі Раково Большесолдатського району Курської області. У 1954 році пішов у перший клас Радутінської початкової школи, з 1958 року продовжив навчання у Волоконській середній школі, яку  закінчив у 1964 році.  

Ще з дитинства В’ячеслав Васильович мріяв про професію педагога. Так, у 1964 році він вступив до Запорізького державного педагогічного інституту на філологічний факультет.  

Закінчивши його у 1968 році,  був направлений на роботу в Буківецьку восьмирічну школу Волівецького району Закарпатської області вчителем російської мови та літератури. З 15 листопада цього ж року проходив строкову військову службу в Одеському військовому окрузі на посадах рядового і сержантського складу.

 У Веселівському районі трудову діяльність розпочав у грудні           1969 року в Білоріцькій восьмирічній школі вчителем російської мови і літератури. Разом з дружиною, Оленою Миколаївною, виховали сина та доньку.

Серпень 1972 рік… В’ячеслав  Васильович   перебуває на військовій службі на офіцерських посадах у званні лейтенанта і старшого лейтенанта в Бакінському окрузі ППО.

Іванов В.В. у своєму житті вибрав відповідальну стежину – професію вчителя. Обіймав різні посади: інспектор шкіл Веселівського району,  методист  методичного кабінету районного відділу народної освіти, завідувач методичним кабінетом, а пізніше - очолив роботу освітніх закладів району з 1996 року  по 2004 рік на посаді  начальника відділу освіти Веселівської райдержадміністрації.

 

Неодноразово нагороджувався Почесними грамотами Міністерства освіти і науки України, грамотами обласного та районного рівнів. Відмінник народної освіти України.

Активний громадський діяч, учасник народного ансамблю Війська Запорізького Низового.  Перебуваючи на заслуженому відпочинку, В’ячеслав Васильович нагороджений оригінальним орденом Запорізької слави, орденами Української Православної Церкви князя Володимира ІІ ступеня та Георгія Побідоносця. Інтелігент, інтелектуал, витязь літератури Веселівського краю.  Розумний, щирий, відвертий ветеран освітянської ниви. Він продовжує виховувати молоде покоління, проводить  різноманітні поетичні зустрічі. Мудра людина, на яку завжди рівняються, яка є взірцем для наслідування.

Низький уклін Вам, В’ячеславе Васильовичу, за Вашу натхненну та самовіддану працю, за неоціненний вклад у розвиток освіти Веселівського краю.    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь