A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Чудова “Атмосфера” свята

Дата: 22.08.2016 11:40
Кількість переглядів: 820

Фото без опису

Чудова “Атмосфера” свята

Минулої п’ятниці, 3-го червня, у районному Будинку Культури пройшов звітній концерт танцювальної студії “Атмосфера”. Вже два роки хореограф Ібатулліна Венера Амурівна привчає веселівців до чарівного мистецтва танцю. За цей, здавалося б, невеликий період до студії приєдналося 120 чоловік різних вікових категорій, з яких сформовано 6 груп: від молодшої дитячої до старшої дорослої. Варто відзначити, що це досить вагома цифра для нашого селища.

За час свого існування “Атмосфера” вже встигла гідно представити Веселе на обласному рівні. Зовсім нещодавно, у березні, наші танцюристи приймали участь у обласному конкурсі хореографічного мистецтва “Запорізькі викрутаси” та зайняли на ньому призові друге та третє місця.

Отож, маючи за плечима привід для гордості, танцювальна студія влаштувала великий звітний концерт, присвячений Дню захисту дітей. Ведучі: Козюра Михайло Юрійович та Волошина Оксана Іванівна весь час налоштовували аудиторію на потрібний лад за допомогою ліричних промов. А народу зібралося чимало, адже дітей багато, і у кожного є батьки, бабусі, дідусі, які бажали побачити успіхи свої чад.

Фото без опису Фото без опису

І побачили. За півтори години танцюристи “Атмосфери” змогли захопити глядачів магією хореографії. Старші учасники демонстрували всі ті цікаві техніки, яким вони встигли навчитися, складні комбінації рухів та потрібну синхронність. Молодша ж группа (найменшому танцюристу лише 3 рочки), незважаючи на певні помилки, показувала неабияку завзятість та здоровий дитячий ентузіазм до танців.  Було помітно, що за рік “Атмосфера” набула відчутного розвитку, досвіду та майстерності. Усього глядачам було подаровано 18 танців від окремих груп та один загальний під керівництвом самої Венери Амурівни.

Фото без опису Фото без опису

Вже зовсім скоро, 18 червня, наша, веселівська, студія “Атмосфера” буде учасником Всеукраїнського фестивалю “Азовденс” у м. Кирилівка. А це вже зовсім інший рівень. Тому побажаємо танцюристам успіхів. Своїм концертом вони змогли довести, що гідні перемоги.

Олександр Залата,

студент факультету журналістики ЗНУ

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь