A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Тиждень безпеки життєдіяльності у Широківському НВК «ЗОШ І -ІІІ ступенів –ДНЗ»

«Запобігти, врятувати, допомогти» - під таким гаслом з 17 по 21вересня 2018 року був проведений Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності у Широківському НВК «ЗОШ І -ІІІ ступенів –ДНЗ» з метою пропаганди здорового активного способу життя, вивчення та використання на практиці правил основ безпеки життєдіяльності, попередження загибелі та травматизму дітей при виникненні різного роду надзвичайних ситуацій .

09:25 26.09.2018

Яким я бачу Веселе через 10 років

20 та 22 вересня у гуртку «Я-журналіст» ПКЗ «БДЮТ» Веселівської селищної ради відбулася ділова гра «Яким я бачу Веселе через 10 років». Її метою була активізація молоді та покращення благоустрою нашого селища.  

16:05 25.09.2018

З турботою про майбутнє.

Здоров'я дитини – багатство країни. Це її сьогодення  і,  найголовніше,- майбутнє. Саме заняття спортом  сприяє тому, щоб наші діти росли  життєрадісними, жвавими, енергійними, веселими та  здоровими.

15:38 25.09.2018

«Від нової української школи до нового закладу позашкільної освіти»

Відомо, що педагогічна рада позашкільного навчального закладу є органом колективного мислення, соціально-психологічним явищем, де обмінюються думками, розв’язують завдання в процесі спіль­ної діяльності.

08:58 24.09.2018

Квест у гуртку «Я-журналіст»

 18 вересня у гуртку «Я-журналіст» ПКЗ «БДЮТ» Веселівської селищної ради відбулося перше заняття. Для вихованців був організований квест, метою якого було ознайомлення із професією журналіста та формування компетентності у відповідній галузі.

08:24 24.09.2018

У колі вже знайомих друзів

      Як  і рік тому, на порозі Веселівської ЗОШ №1 учні, вчителі  зустрічали вже знайомих друзів і приятелів, а саме, учасників польсько-українського молодіжного обміну. Школа радо привітала  дітей і на них  чекали цікаві ігри, розваги, танці.  Дівчата старшої школи весело показали гостям ігри-анімашки, які потрібно було за ними  повторювати. Нам дуже приємно, що на обличчях гостей були посмішки, очі горіли вогниками.

09:43 21.09.2018

Екскурсія до пожежно-рятувальної частини

        У рамках проведення «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності» 18 вересня учні 1- А  та 1-Б класу КЗ  «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2» відвідали  пожежно-рятувальну частину ГУ ДСНС України Веселівського району.

09:41 21.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь