A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

За нашу рідну Україну, що зберегла на всі віки, Низький уклін і тричі Слава! Українські захисники.

Для вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звичаїв українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, Президент України видав Указ « Про День захисника України» від 14.10. 2014 року  № 806, встановивши  День захисника України – свято , яке щорічно з 2015 року відзначається 14 жовтня.

10:01 12.10.2018

Лист захиснику України

Вихованці гуртка «Я-журналіст» ПКЗ «БДЮТ» Веселівської селищної ради від щирого серця вітають жителів нашого селища із Днем захисника України! З нагоди свята юні журналісти взяли участь у художньо-поетичному конкурсі: «Слава захисникам України»!, організатором якої є лабораторія масової комунікації та медіаосвіти Інституту соціальної та політичної психології Національної академії педагогічних наук. Найкращі вірші вихованців будуть опубліковані на офіційному сайті ІСПП НАПН.

09:53 12.10.2018

Вихованці ПКЗ «БДЮТ» привітали ветеранів зі святом

На передодні свята Дня  захисника України  вихованці гуртка «Юні екскурсоводи-краєзнавці» ПКЗ «БДЮТ» відвідали ветеранів другої світової   війни: Степаненко Олександра Калістратовича,  Бєлікова  Андрія Кузьмича, Пекло  Івана Васильовича.   На заняттях гуртка діти вивчають біографії ветеранів, почесних громадян селища Веселе.  На їх прикладі виховано не одне покоління мешканців нашого селища,  їх славними справами по праву пишаються веселівці.

08:57 12.10.2018

Форум-театр у гуртку журналістики

Вихованці гуртка «Я-журналіст» ПКЗ «БДЮТ» Веселівської  селищної ради завжди уважно слідкують за подіями, які відбуваються як у світі, так і у нашій країні для того, щоб завжди бути в курсі усіх новин.

08:46 11.10.2018

Стежками рідного краю

У КЗ «Маломихайлівський НВК» стали вже гарною традицією щорічні походи восени стежками рідного краю. Тож цьогорічна осінь не стала винятком. І одинадцять  хлопчиків та дівчаток під керівництвом Федорова Олега Вікторовича   вирушили у 3- денний похід на о. Хортиця.

14:51 10.10.2018

Добути і зберегти своє здоров’я може тільки сама людина…

В рамках місячника безпеки життєдіяльності серед учасників навчально-виховного процесу в ЗОШ № 1 було проведено низка заходів   з метою навчання учнів захисту і діям у надзвичайних ситуаціях, виховання відповідальності за власну безпеку, бажання допомагати іншим.

10:33 10.10.2018

Дитинство – пора мрій

Вихованці  ПКЗ «БДЮТ»  гуртка «Дивосвіт»   малювали свою завітну мрію. Найпопулярнішими мріями дівчаток є покататися на рожевих поні та єдинорогах і стати казковим персонажем – феєю, русалкою, принцесою.

08:39 09.10.2018

Візит юних журналістів ПКЗ «БДЮТ» до музичної школи

1 жовтня відзначався Міжнародний день музики. Напередодні цього свята вихованці гуртка «Я-журналіст» завітали до музичної школи і мали змогу поспілкуватися із учнями та викладачами. Журналісти запитали присутніх про те, що вплинуло на їх рішення присвятити своє життя музиці та що їх  надихає.

09:57 05.10.2018

Змагання з міні-футболу серед юнаків

28 вересня в рамках шкільної спартакіади серед закладів освіти Веселівської ОТГ на футбольному майданчику гімназії відбулися змагання з міні-футболу серед юнаків.

16:16 02.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь