A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Попередити краще, ніж подолати!

       Однією із сторін всебічного розвитку особистості є наявність у неї високої культури поведінки, адже не можна вважати людину культурною, коли вона, маючи ґрунтовні знання, добре працюючи або навчаючись, порушує норми моралі чи законів. На жаль, в Україні спостерігається тенденція до зростання дитячої злочинності та проявів жорстокої поведінки між однолітками. Тому превентивне виховання є одним із найважливіших питань виховної роботи КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. №. 2».

09:38 21.09.2018

Участь колективів нашої громади у святах сусідніх громад

Прийшла осінь. І зустрічаємо ми її  святами  які  відбуваються в наших селах. Цієї суботи, 15 вересня,  відгуляли  День села «Таврія». Наші сусіди з Новоуспенівської об’єднаної територіальної громади запросили  аматорський  колектив «Маковий цвіт» Маломихайлівського сільського клубу  взяти  участь   у святі.

13:01 18.09.2018

Шкільний ярмарок «Щедра осінь» у КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2»

Теплим вересневим днем розпочався  ярмарок «Щедра осінь 2018» у нашій школі цього року. Весела метушня, завзяті продавці, що навперебій розхвалювали свій товар, розгублені покупці, в яких очі розбігалися від розмаїття солодощів та осінніх дарів – усе, як на справжньому ярмарку. Товару було стільки, що під кінець торгу продавці були змушені знижувати ціни й знову без спочину запрошували до своїх «прилавків». Веселий сміх лунав звідусіль, а коли дзвоник  сповістив про початок уроку, всі учасники ярмарку дуже неохоче розійшлися по класах, несучи в руках чималі пакунки з купленими ласощами.

15:50 14.09.2018

Весела ярмарка у першій школі…

Сонце уже не таке спекотне, як влітку: воно лиш лагідно торкається обличчя, ласкавою посмішкою осяває будинки, дороги. Ви чуєте? Це тихі кроки господині-осені, яка вже прийшла на зміну теплому літу. Подивіться, вона вже тут.

11:04 14.09.2018

Добротворення – наша мета

3 вересня у 7-Б класі КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст.№ 1» відбувся перший у 2018-2019 навчальному році урок на тему: «Добротворення – наша мета». Учні міркували над тим, що означає поняття «справжня людина», яке значення добро має для кожного з нас.

15:17 11.09.2018

З турботою про школу

1 вересня - це початок нового етапу в плідній роботі педагогів, осягнення учнями законів науки та суспільного життя, дивного світу знань і відкриттів. На початку нового 2018-2019 навчального року хочу побажати посидючості за партою і уваги на уроках, веселого настрою і дзвінкого сміху на перервах, чудових ідей і захоплюючих занять, високих оцінок і гідних перемог.

09:06 06.09.2018

І знову дзвоник пролунав…

Свято 1 вересня, завжди залишається в пам’яті кожної людини. Де хто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам’ятались роки навчання у ВУЗі, а може молодий вчитель більше хвилювався, коли сам вперше йшов на свій власний урок.

08:51 05.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь