A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Яким я бачу Веселе через 10 років

Дата: 25.09.2018 16:05
Кількість переглядів: 593

Фото без опису

20 та 22 вересня у гуртку «Я-журналіст» ПКЗ «БДЮТ» Веселівської селищної ради відбулася ділова гра «Яким я бачу Веселе через 10 років». Її метою була активізація молоді та покращення благоустрою нашого селища.  

        Вихованці гуртка опитали населення щодо проблем, які є у селищі та шляхів їх вирішення, а також перспектив розвитку Веселівської ОТГ. Серед пропозицій мешканців були такі: встановлення нових дитячих майданчиків на місці занедбаних ділянок, очищення води у ставку та створення пляжу з ігровою зоною для дітей та волейбольною сіткою, створення нових підприємств для того, щоб молодь могла легко працевлаштуватися і поверталася до рідного Веселого, покращення стану доріг, встановлення цілодобового водопостачання.

        Запитували мешканців і про те, чи готові особисто вони щось зробити для покращення життя у Веселого.  Багато  людей готові змінювати наше селище на краще, наприклад, дбати про чистоту вулиць і будинків, брати участь у благодійних акціях. І це велике досягнення!

       Вихованці гуртка також взяли активну участь у обговоренні та змогли  приміряти на себе ролі підприємців, інвесторів, громадських активістів. Юні журналісти  хочуть бачити Веселе сучасним, інноваційним. Молодь пропонує створити торгово-розважальний центр у якому були б кінотеатр, боулінг, піццерія,  дитяча кав'ярня, а також проводилися квести. У парку, на думку юних мешканців Веселого, необхідно додати атракціонів, встановити більше гойдалок, зробити квіткові клумби різноманітної форми, наприклад у формі годинника, звірів та птахів, панорамних картин. Молодь пропонує відреставрувати і знайти застосування занедбаним приміщенням, яких багато на території Веселівщини. Центр дозвілля та відпочинку для молоді юні журналісти пропонують відкрити у окремому великому  приміщенні, у якому було б багато видів розваг,  у тому числі і ролер-центр. Крім того, вихованці пропонують створити мережу консультаційних пунктів медичної допомоги, аби мешканцям не доводилося  ходити аж у лікарню.  Молодь  проявила співчуття і запропонувала створити притулок для людей, які не мають постійного місця проживання, притулок для тварин та ветеринарну клініку.

 

                                                         Даная Подольська, Юлія Саакян,

                                                         вихованці гуртка «Я-журналіст»

                                                         ПКЗ «БДЮТ» Веселівської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь