Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Свято Івана Купала в Озерному

Через усе село Озерне  розливається мальовничий ставок   з вербами, комишами   та  рястом.  Завжди він був  кращим місцем відпочинку не тільки для  місцевих, але й для тих, хто  приїздить   до нього  з інших  сіл та районів.

14:41 09.07.2018

Дошкільні заклади громади готуються до зими

Літо зиму годує – про це добре пам’ятають ті, хто  мають власний город чи садок. Не тільки зараз ласувати овочами та фруктами, а й зробити їхній запас – наша давня традиція. Не лінуються щодо цього і працівники дошкільних навчальних закладів  Веселівської громади, турбуючись про те, щоб і взимку діти отримували необхідні вітаміни.

13:45 06.07.2018

Табір денного перебування "Дружба" с. Широке

З 29 травня в КЗ «Широківський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» працював табір денного перебування «Дружба».  За час перебування у таборі учні відвідали   екскурсії. Завітали до  пожежної  частини смт Веселе та села Широке, дитячий  майданчик, веселівські підприємства, на яких  працюють їхні батьки (тракторна бригада, автопарк, майстерня, аптека, пошта, бібліотека), побували на аеродромі села Широке. По традиції малюки кожного року ходять на гостини до бабусь. Гостинно їх зустрічали Безусова Тетяна Михайлівна та Ковпак Тетяна Іванівна. День закриття табору пройшов весело і змістовно разом з друзями з села Мала Михайлівка.

10:30 23.06.2018

Літо - пора відпочинку

25 травня 2018р. пролунав останній дзвоник у всіх навчальних закладах Веселівської громади. А для молодших школярів запрацювали табори з денним перебуванням.

09:02 23.06.2018

Триденний тренінг для вчителів початкової школи

 З 20 по 22 червня  на базі КЗ "Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст № 2" Веселівської селищної ради відбувся  І-й етап тренігу "Мистецтво в освітньому  середовищі Нової української школи" для вчителів початкової школи, які у вересні 2018 року почнуть працювати з маленькими першокласниками.

14:35 22.06.2018

Проект «Display – кросинг» «Читай зі смаком»

Веселівська центральна селищна бібліотека  взяла участь у новій мобільній книжковій виставці 2018 року «Читай зі смаком» в межах всеукраїнського проекту Секції УБА «Display – кросинг». Концепцію і дизайн виставки уже розроблено, наші бібліотекарі придумали ідею візуального оформлення й додали цікаві ілюстрації.

10:42 18.06.2018

ЗНО – на 200 балів!

Кожний випускник школи, мабуть, мріє скласти іспит зовнішнього незалежного оцінювання з обраного предмету на максимальні 200 балів. Реальність досягнення такого результату щороку доводять найбільш ерудовані учні країни. Серед них – учениця Веселівської школи № 2 Нестеренко Марія, яка склала іспит ЗНО з біології на 200 балів!

09:52 18.06.2018

Перемога наших волейболістів

16-17 червня у смт Кирилівка відбувся  ІІ відкритий міжнародний волейбольний турнір «Кубок Кирилівки». Змагання пройшли під патронатом Кирилівського селищного голови Івана Малєєва та Волейбольного клубу «Форсаж» на території курортно-оздоровчого комплексу «Приморська Галатея» У турнірі взяли  участь 7 команд: дві команди з Київської області, дві команди з смт Кирилівки, «Чайка», м.Дніпрорудне та команда Веселівської громади.

09:44 18.06.2018

Веселівська ОТГ знімає новий фільм

Молодіжний хаб Веселівської селищної ради започатковує проект «Кіноканікули». Його мета – сприяти творчому розвитку молоді та організувати цікаве дозвілля під час літніх канікул.

16:44 12.06.2018

День гри у «Монополію» в молодіжному хабі

12 квітня відвідувачі молодіжного хабу Веселівської селищної ради мали змогу пограти у «Монополію». Ця настільна гра розвиває логічне мислення, вчить умінню домовлятися. Багато відомих бізнесменів захоплювалися цією грою у дитинстві.                              

16:28 12.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь