A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Пам’ятаємо історію Веселівського краю

На передодні 75 роковини звільнення смт Веселе від нацистських  окупантів вихованці  ПКЗ «БДЮТ»  гуртка «Юні екскурсоводи-краєзнавці» на заняттях     у краєзнавчому музеї КЗ«ЗОШ I-III №2» вивчали історичні дані (фотографії, записи очевидців) о днях окупації та визволення Веселівського краю від фашистських  окупантів.

15:48 22.10.2018

Візит юних журналістів до Веселівського заводу сухого знежиреного молока

Напередодні Дня працівників харчової промисловості вихованці гуртка «Я-журналіст» ПКЗ «БДЮТ» Веселівської селищної ради разом зі своїм керівником – Оленою Дмитерко завітали до ТДВ «Веселівський завод сухого знежиреного молока». Юні журналісти мали можливість поспілкуватися із директором заводу Георгієм Павловичем Смітом, начальником виробництва Світланою Борисівною Радченко та інженером із охорони праці Діною Борисівною Духович. Діти та підлітки дізналися багато цікавої інформації про життя заводу.

11:09 22.10.2018

Тренінг із психології у гуртку журналістики

У гуртку «Я-журналіст» відбувся тренінг: «Боротьба із дитячою та підлітковою агресією». Ця тема зараз дуже актуальна, адже згідно статистики, близько 80 % учнів стикалися із агресією та цькуванням з боку однолітків.

09:16 19.10.2018

Козацький дух – спортивна міць…

 Напередодні свят Дня Покрови Пресвятої Богородиці та Захисника України, які вся країна відзначає 14 жовтня, в ЗОШ № 1відбулася ціла низка заходів, приурочених цим святам. Звісно всі знають, що волелюбний та сильних дух предків  проявлявся ще з давніх часів. Але і зараз ці якості є у людей, які боронять нашу неньку - Україну. Це солдати, що стоять на передовій і ми їм  за це дуже вдячні. Тому, щоб виявити сильний дух, мужність, в нашій школі було відкрито спортивні змагання «Малі Олімпійські ігри». Заходи відбувалися  впродовж двох тижнів у декілька етапів.

08:56 19.10.2018

«СЕЛО МОЄ, ДЛЯ МЕНЕ ТИ ЄДИНЕ»

«Пахне рідне село: і цвітінням лугів, і роздоллям небес,і піснями гаїв, і полями, де сонячне світить чоло – пахне цвітом село…»

09:01 18.10.2018

14 жовтня вітаємо з Днем народження ветерана педагогічної праці СІРІВЛЮ Лідію Костянтинівну

Хай дороги стеляться крилато, будуть чисті, рівні, як струна. Хай добро не оминає хату, як не оминає цвіт весна. Хай здоров’я, радість і достаток стеляться, немов вишневий цвіт. Хай малює доля з буднів свято, і Господь дарує сотню літ.

16:30 12.10.2018

Найкраще свято на селі.

Не мало гарних свят відбулося  в нашій громаді , але є в нас свята які найбільше гріють наші душі. Так  06 жовтня 2018 року  мешканці  відсвяткували  День села Озерне. Концертну програму підготували аматорські колективи Маломихайлівського сільського клубу.

10:29 12.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь