A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

«ДОРОЖНІЙ МАРАФОН – 2018» у Маломихайлівській школі

"Щоб життям не ризикувати, правила дорожні треба знати". Під таким девізом 21 вересня в КЗ «Маломихайлівський НВК» відбувся загальношкільний конкурс «Увага! Діти на дорозі!», головна мета якого – попередження дорожньо-транспортних пригод серед дітей та учнівської молоді.

11:37 02.10.2018

Вересневі екскурсії по рідному краю гуртківців КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2»

В нашій школі працюють гуртки краєзнавчого напрямку: «Екологічне і географічне краєзнавство». Під керівництвом вчителів Нестеренко В.М. і Мусіхіної Г.П. учні знайомляться з історією і природою рідного краю, проводять наукові дослідження. Впродовж вересня вихованці гуртків здійснили екскурсії в дендропарк  с. Менчикури та урочище Черноморческе с.Озерне.

14:53 01.10.2018

Флешмоб «Я-журналіст»

25 вересня вихованці гуртка «Я-журналіст» ПКЗ «БДЮТ» Веселівської селищної ради прийняли кодекс честі журналіста. Керівник гуртка Олена Дмитерко разом зі своїми підопічними розглядали мету, етичні норми та правові засади професійної діяльності.

12:50 01.10.2018

Турнір з боротьби вільної

22 вересня в місті Токмак відбувся XXIV традиційний турнір з боротьби вільної пам’яті Героя Радянського Союзу П.І.Матюха, у  якому взяли участь юні борці ПКЗ «ДЮСШ».

08:05 01.10.2018

Попередити краще, ніж подолати!

Однією із сторін всебічного розвитку особистості є наявність у неї високої культури поведінки, адже не можна вважати людину культурною, коли вона, маючи ґрунтовні знання, добре працюючи або навчаючись, порушує норми моралі чи законів. На жаль, в Україні спостерігається тенденція до зростання дитячої  злочинності та проявів жорстокої поведінки між однолітками. Тому превентивне виховання є одним  із найважливіших питань  виховної роботи КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. №. 2».

15:26 28.09.2018

«МИ – ЗА БЕЗПЕЧНИЙ РУХ!»

Під   таким     гаслом   відбувся    тиждень  з   безпеки дорожнього руху в КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. №2». За цей час для учнів школи були проведені виховні години, бесіди, конкурси та зустрічі з офіцерами патрульної служби національної поліції України.

15:13 28.09.2018

Квест до дня туризму у ПКЗ «БДЮТ»

27 вересня відбувся квест, який був приурочений до Всесвітнього дня туризму.  Активну участь у підготовці та проведенні квесту брали керівники усіх гуртків ПКЗ «БДЮТ» Веселівської селищної ради. Завдання були як спортивно-туристичного, так і інтелектуального напрямку. Учасники-вихованці гуртків із ентузіазмом та завзяттям взялися за їх виконання  Після завершення квесту діти отримали солодкі призи.

10:20 28.09.2018

НА ТІМ РУШНИКОВІ ХАЙ ДОЛІ ЗІЛЛЮТЬСЯ

Вишивати зможе будь—хто, для цього не обов’язково мати художню чи вищу освіту, а лише бажання творити красу, і сюжети, і теми можна вибирати на свої  уподобання.  І усі роботи потім зможуть вдало вписатися чи доповнити інтер’єр будинку, прикрасити робоче місце, стати чудовим подарунком для  близьких людей.

08:10 28.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь