Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Веселівські боксери продемонстрували свою майстерність на Запорізькому "Ярмарку спорту"

З квітня місяця цього року за підтримки селищного голови П. Кіяшка, директора гімназії І. Кривка у спортивному залі Веселівської районної різнопрофільної гімназії працює секція боксу, яка одразу ж стала популярна серед юнаків та дівчат нашої громади.

13:35 07.06.2018

Краєзнавчий фонд Веселівської селищної бібліотеки поповнився ще одним поетичним виданням талановитої поетеси Веселівщини Юлії Котляр

Це вже п’ята збірка юної дівчини. Приємно, що наша бібліотека отримує одна з перших  книги місцевих  авторів. Бажаємо Юлії подальших творчих успіхів і чекаємо нових книг.

11:44 07.06.2018

БОРОТЬБА ВІЛЬНА

2  червня відбулися престижні змагання з боротьби вільної серед юнаків та дівчат у місті Дніпрі під назвою «Кубок Дніпра – 2018» з представництвом понад 200 учасників. Веселівську ДЮСШ представляли 6 учнів. Про напруженість змагань у великому місті свідчить той факт, що змагання закінчились о 21.00 годині.

09:58 05.06.2018

Ура, канікули!

Нарешті  розпочалися  довгоочікувані канікули і розпочалися вони  веселим святом, яке приготували для  дітвори  працівники культури села Мала Михайлівка.  

09:11 05.06.2018

Україна – НАТО: співробітництво заради безпеки

Однією з міжнародних організацій, що відіграє значну роль у світі , є НАТО – організація Північноатлантичного договору, північноатлантичний альянс – міжнародна міжурядова організація , військово – політичний союз 29 держав Північної Америки та Європи, створений в 1949 році. Співробітництво України з НАТО почало розвиватися невдовзі після здобуття нею незалежності у 1991 році. З тих пір воно стає все більш різноплановим. , включає в себе співпрацю в розвитку оборони, системи безпеки, наукових дослідженнях, подоланні надзвичайних ситуацій, екологічних питаннях.

14:38 04.06.2018

Світ твоїх захоплень

Автомобілі, військова техніка, літаки – це не тільки захоплення справжніх чоловіків, а й стиль життя. Зібрані моделі  різноманітної техніки – захоплююче та абсолютно невинне хобі, з якого починали майже всі відомі інженери й конструктори, проявляючи в своїх моделях стратегічний талант, творчий потенціал та ерудицію. Моделювання цінують і розвивають у цивілізованому світі.

13:08 04.06.2018

Щиро раді зустрічі в Будинку творчості!

Учні 2 –х  класів  районної різнопрофільної гімназії   відвідали  нове приміщення позашкільного  комунального  закладу «Будинок дитячої та юнацької творчості»   Веселівської селищної ради.

11:53 04.06.2018

Екскурсія учнів до молодіжного хабу

      31 травня на екскурсію до молодіжного хабу завітали учні 6-Б класу КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1». Представник молодіжного хабу розповіла гостям про основні напрями діяльності та проекти, які вже були реалізовані. Поговорили і про плани на літо. Молодь виявила бажання брати участь у подіях, які відбуватимуться у молодіжному хабі. Найактивніші учні запропонували свою допомогу в їх організації. 

13:31 01.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь