A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Цікавий тиждень

Продовжуючи традицію Широківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ» проводити Тижні позакласних заходів, вчителі природничо-математичного циклу з 25 по 29 листопада 2019 року організували цікаву конкурсну програму для учнів 5-9 класів.

11:57 19.12.2019

Семінар-тренінг «НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА»

Відповідно до плану роботи  Координаційного центру науково-методичного забезпечення освітньої діяльності Веселівської селищної територіальної громади  на базі КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» 11 грудня 2019 року відбувся семінар-тренінг вчителів 1-х класів початкової школи  закладів загальної середньо освіти  та вихователів старших груп дитячих садочків громади  за темою «Наступність у роботі дитячого садка і школи в умовах «Нової української школи»».

15:24 18.12.2019

Обласний турнір з волейболу

4 грудня м.Мелітополь приймав учасників і гостей 11-го волейбольного турніру, присвяченого пам'яті Героя Радянського Союзу почесного громадянина міста Миколи Опришко.

15:02 18.12.2019

Футбол ветеранів

14 грудня у м.Токмак відбулися обласні змагання зміні-футболу серед ветеранів від 55 років у якому прийняли участь 8 команд: дві команди з м.Приморськ, м.Мелітополь, м.Енергодар, смтВеселе, м.Токмак, м.Оріхів, с.Велика Криниця (Василівський район).

14:55 18.12.2019

Розвага - завжди гарний настрій!

Вчені довели, що розвага – це один з кращих способів поліпшити настрій, тим паче в прохолодну погоду. Тому, у Веселівському КДНЗ №3 "Казка" інструктор з фізичної культури разом з вихователем та музичним керівником знають, що якщо хочеться дорослим і малим зігрітись і повеселитись, потрібно завітати до спортзали на свято «Веселого М`яча». Тепер радійте чудовим і яскравим моментами з цього заходу.

13:02 17.12.2019

Вітаємо з перемогою у міжнародному фестивалі-конкурсі фольклору та інструментальної музики «Золота скарбничка» вихованку Веселівської ДМШ Романенко Поліну.

14 грудня на базі Запорізького музичного училища імені П.Майбороди проводився міжнародний фестиваль-конкурс фольклору та інструментальної музики «Золота скарбничка». 

10:17 17.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь