Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Семінар-тренінг «НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА»

Дата: 18.12.2019 15:24
Кількість переглядів: 228

Фото без описуВідповідно до плану роботи  Координаційного центру науково-методичного забезпечення освітньої діяльності Веселівської селищної територіальної громади  на базі КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» 11 грудня 2019 року відбувся семінар-тренінг вчителів 1-х класів початкової школи  закладів загальної середньо освіти  та вихователів старших груп дитячих садочків громади  за темою «Наступність у роботі дитячого садка і школи в умовах «Нової української школи»».

Відкрили  семінар головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Нетребко І.А та методист Кандиболоцька О.В. Заступник директора з навчально-виховної роботи Поляков В.С. ознайомив всіх присутніх  з планом роботи.

Мета даного семінару-тренінгу ознайомлення учасників із основними положеннями «Нової української школи» та їх реалізацією в практиці роботи сучасної школи. Основні завдання, які були поставлені: формування навичок конструктивної взаємодії педагогів ДНЗ та вчителів «Нової української школи», співпраці на основі партнерства; усвідомлення учасниками необхідності самовдосконалення й прагнення до професійного зростання як умови життєвого благополуччя.

Підготувала і провела тренінг вчитель початкових класів гімназії, регіональний тренер «Нової української школи», спеціаліст вищої категорії, учитель-методист Можаєва Наталія Анатоліївна, яка другий рік впроваджує основні положення «Нової української школи» в освітній процес початкової школи.

Під час семінару педагоги і вихователі опрацювали основні методики, прийоми і вправи, які використовуються в «Новій українській школі»: «Ранкове коло», «6 цеглинок» (навчання через гру LEGO), сторітелінг, руханки, різноманітні ігрові методики та інтерактивні вправи, роботу з фліпчартом, «Мозковий штурм». Також присутні ознайомились з поняттям інтеграції, інтегрованого навчання та підходами щодо його реалізації в освітньому процесі початкової школи.

Семінар пройшов на високому методичному рівні.

Учасники мали змогу поділитися  враженнями  та подякували   Наталії Анатоліївні за проведену роботу.

 

Заступник директора з НВР

КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія»                   Володимир Поляков



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь