A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Св. Миколай завітав у с.Єлизаветівка

20 грудня у Єлизаветівському центрі культури та досуга весело та яскраво відсвяткували свято Св. Миколая. Завідувач центру Зарубаєва Ольга приготувала насичену програму для малят села та їх батьків.

08:24 22.12.2017

Св. Миколай завітав до Широківського дитячого садочку "Вишенька"

На День Св.Миколая працівники Широківського БК завітали зі Св.Миколаєм з привітаннями до вихованців дитячого садка "Вишенька". Діти розповідали віршики Св.Миколаю, за що отримували смачні солодощі. На останок для всіх вихованців було подаровано розвиваючі іграшки та пригощання смачним печивом та соками.

09:37 21.12.2017

Романсу світлі почуття

В читальній залі Веселівської селищної  бібліотеки у тісному колі  зібралися близькі за духом і настроєм люди аби поринути в мелодійний чуттєвий світ золотого Романсу.

09:29 21.12.2017

Книжкові виставки в Маломихайлівській бібліотеці

До зимових свят в Маломихайлівській  сільській бібліотеці   розпочато проведення  ряд     книжкових виставок  та  народознавчих заходів . До уваги читачів  представлено  книжки з  описами обрядових свят, звичаїв та традицій  в різних регіонах нашої країни.

09:16 21.12.2017

19 грудня у концертній залі селищного будинку культури відбувся звітний концерт Веселівської дитячої музичної школи – найважливіша та найвідповідальніша подія для учнів школи , їх батьків та викладачів.

Захід зібрав велику кількість шанувальників і прихильників талантів юних музикантів веселівщини , а вони, в свою чергу, не розчарували глядачів, подарувавши їм цікаву подорож у казковий світ музичного мистецтва.

16:23 20.12.2017

Свято Св. Миколая в КДНЗ №2 «Світлячок»

 День 19 грудня у Веселівському КДНЗ № 2 «Світлячок» був очікувано святковим. Цілий рік малята нашого садочка поводилися чемно, були активними на заняттях, слухалися батьків та не ображали друзів.

15:57 20.12.2017

Святий Миколай завітав у дитячий садочок "Орлятко" с. Мала Михайлівка

 19 грудня  2017 року до сільської малечі завітав Святий Миколай . Театралізовану виставу підготували працівники  культури в дитячому садку «Орлятко» села Мала Михайлівка. Розважали діточок  веселі звірята з повчальною казкою , разом танцювали ,співали,  розповідали віршики про Миколая , розгадували загадки.

10:36 20.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь