A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

19 грудня у концертній залі селищного будинку культури відбувся звітний концерт Веселівської дитячої музичної школи – найважливіша та найвідповідальніша подія для учнів школи , їх батьків та викладачів.

Дата: 20.12.2017 16:23
Кількість переглядів: 483

Фото без опису

Захід зібрав велику кількість шанувальників і прихильників талантів юних музикантів веселівщини , а вони, в свою чергу, не розчарували глядачів, подарувавши їм цікаву подорож у казковий світ музичного мистецтва.

Вокальні та інструментальні ансамблі, хор, солісти та дуети – концертна програма була побудована таким чином, аби познайомити глядачів з музичними інструментами, грі на яких сьогодні можна навчитися у стінах школи. Звітний концерт музичної школи подарував веселівцям зустріч із талановитими музикантами та вокалістами – переможцями регіональних та обласних конкурсів виконавської майстерності. Їх виступи не залишили байдужими жодного глядача. Свої перші кроки в музиці  зробили найменші учасники програми, які вперше вийшли на таку велику сцену і подарували святковий настрій і тепло всім присутнім і особливо своїм батькам.

Важливо зазначити, що до цього звітні концерти проходили лише у стінах музичної школи та селищної бібліотеки. Але з появою роялю у селищному будинку культури, можливість продемонструвати свої успіхи у навчанні  гри на музичних інструментах стала більш просторішою. Отже частіше ми тепер будемо спостерігати над зародженням та процвітанням нових, юних талантів, ну а ми, будемо зустрічати їх бурхливими оплесками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь