A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

День Соборності в с. Мала Михайлівка

22 січня  1919 року був проголошений Акт Злуки ( об,єднання ) українських земель і спирався він на споконвічну мрію нашого народу про незалежну, соборну національну державу. 

10:37 23.01.2018

Чарівні свята Новорічні

На протязі зимових канікул у Веселівській селищній бібліотеці для дітей проводились масові заходи: Народознавчі хвилинки «Різдво колядує добром під вікном»; тематична бесіда «Новий рік за старим стилем».

15:23 18.01.2018

Сюрприз для першачків КЗ «Широківський НВК»

Після довготривалих канікул маленькі першачки КЗ «Широківський НВК» знову прийшли до школи, де на них  чекав сюрприз від депутата районної ради Рудського С.В. Учні отримали багато корисних подарунків у вигляді канцелярських товарів, яскравих розмальовок, а також настільних ігор. Відтепер на перервах діти з радістю малюють, створюють різноманітні поробки, а також грають в ігри. Шкодують першачки лише про те, що перерви дуже маленькі, а їм так багато хочеться встигнути! 

14:10 17.01.2018

Привітання Федорченко Єлизавети Павлівни з ювілейним Днем народження

Веселівська селищна рада, відділ освіти, молоді та спорту, педагогічний колектив Широківський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів –ДНЗ» щиро вітає  вчителя англійської мови Широківський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів –ДНЗ»  Федорченко Єлизавету Павлівну з ювілейним Днем народження й надсилає щиросердні вітання.

13:25 17.01.2018

Веселі зимові канікули...

Всі діти обожнюють Новорічні та різдвяні свята, а особливо зимові канікули. Святковий настрій пронизує все навколо і трапляються справжні дива. Такі дива дітям підготували чарівники - педагоги ПКЗ «БДЮТ» (Ревуцька Н.В., Гапонов І.М., Борута Я.В, Ткаченко Л.В., Черняєва Л.В, Шляхова О.В, Штефко Р.М, Шаповалов В.І.)

14:10 12.01.2018

Рідна країна - безпечна країна

Українська асоціація працівників бібліотек для дітей і Громадський рух Миколи Томенка «Рідна країна» організували проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Рідна країна – безпечна країна: Як треба поводитися на дорогах!», який проходив з 12 жовтня по 20 листопада 2017року.

15:44 11.01.2018

«Зима іде, свята веде»

Як  і було заплановано  5 січня 2018 року  на базі клубного закладу села Мала Михайлівка відбувся виїздний семінар організований Веселівським культурно- мистецьким центром за участю  керівників  закладів культури  громади та  аматорських колективів. 

16:12 09.01.2018

Хобі – майстер – клас: «Сніжинка своїми руками»

Сьогодні у Веселівській селищній бібліотеці для дітей пройшов Хобі – майстер – клас «Сніжинка своїми руками».  До найактуальніших і поширених видів зимового декору відносяться сніжинки з паперу, виготовлені своїми руками.

15:52 09.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь