A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Конкурс "Зимова казка"

 У дитячий садочок "Оленка" завітала зимова казка. З 1 грудня  в КДНЗ №1 «Оленка»  розпочався  конкурс  на кращу новорічну іграшку виготовлену своїми руками. Вихованці разом з батьками представили велику кількість новорічних поробок, які були зроблені з покидькового матеріалу, солоного тіста, ватних дисків, ниток, цукерок, бісеру . Вразили активність батьків, їх співпраця з дітьми, бажання зробити найкращу іграшку. В конкурсі  прийняли участь всі бажаючі родини. Всіх дітей, які приймали участь у конкурсі зі своїми родинами чекають солодкі призи. Усім велике спасибі за участь!!!

15:09 15.12.2017

"Школа лідерства "За нами майбутнє"

13 грудня 2017 року в КЗ «Веселівська ЗОШ №1» пройшло друге заняття молодіжного громадського об'єднання «Школа лідерства «За нами майбутнє»». Для лідерів чотирьох навчальних закладів  був проведений тренінг розвитку комунікації.

12:32 15.12.2017

Молодь: уроки права, уроки життя

Сучасна людина не уявляє собі життя без права. Право, закони супроводжують людину все її життя. Воно відіграє дуже важливу роль в житті кожної особи, суспільства та будь-якої держави.

09:06 14.12.2017

Буду те говорить, що у серці записано мною

Швидкоплинний час все далі й далі  відносить події минулого , відділяє образи тих ,що жили серед нас і своєю творчістю бентежили наші думки і почуття. Та пам’ять людська  , зберігаючи ті образи в своїх глибинах , на них, мов на дорогоцінних алмазах , відшліфовує нові й нові грані неповторності.

08:55 14.12.2017

Заняття «Драбинка для пожежного».

Днями у Веселівському дитячому садку №2 «Світлячок» в рамках атестації педагогів відбувся колективний перегляд заняття вихователя молодшої групи Мельник Людмили Миколаївни. Тема заняття «Драбинка для пожежного».

12:25 13.12.2017

Змагання з тенісу

У Новоолександрівській ЗОШ І-ІІ ступенів днями відбувся турнір з настільного тенісу для учнів старших класів. Головним суддею змагань був  староста села Барчак О.Л. Змагання прошли в дружній боротьбі. Переможці та учасники були нагороджені солодкими призами, а вже на шкільній лінійці грамотами.  

08:00 13.12.2017

ВЕЛИКА перемога аматорського мистецтва Веселівської ОТГ

Десятого грудня  Департаментом культури, туризму, національностей та релігій Запорізької облдержадміністрації, обласним методичним центром культури і мистецтва Запорізької обласної ради, Запорізьким відділенням Всеукраїнської національної музичної спілки та КЗ «Запорізьке музичне  училище» ім. П.І.Майбороди  проведено Міжнародний фестиваль інструментальної музики та фольклору «Золота скарбничка».

15:14 11.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь