A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Новорічний ранок у КДНЗ «Орлятко» с. Мала Михайлівка

    27 грудня у КДНЗ «Орлятко» с. Мала Михайлівка відбувся новорічний ранок.  Яскраво оздоблена музична зала, ажурні сніжинки, висока та струнка лісова гостя – ялинка, сучасне музичне оформлення надало святкового дійства, чарівності, таємничості, піднесеного настрою. Малят розважали казкові герої: Баба Яга, веселий Дід Мороз зі Снігуркою, які привітали малят та подарували подарунки. Кожна дитина виконувала певну роль у святковому дійстві. Діти виразно читали вірші, відгадували загадки, грали в ігри, співали пісень, водили хороводи.

13:06 03.01.2018

Новорічні дива у школі

29 грудня у КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2» відбулося новорічне свято для дітей. Вже традиційно учні старших класів підготували чудову виставу. До дітей завітали казкові герої - Дід Мороз, Снігуронька, пес Шарко, Чародій, дівчинка Пеппі.

12:46 03.01.2018

Нагородження переможців у КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст.№ 2»

Продовжуючи традиції, напередодні Нового року,  найкращі, найактивніші учні нашого закладу були нагородженні  грошовими преміями та солодкими подарунками за активну участь у предметних олімпіадах, конкурсах, творчих заходах громади та області.

10:12 03.01.2018

29 грудня до дітей с. Єлизаветівка знов завітало свято.

Цікаву новорічну програму підготувала завідуюча Центром культури  та дозвілля  Зарубаєва Ольга Богданівна. В новорічній програмі було багато цікавих ігор, танців, віршів та пісень. Єлизаветівський Дід Мороз був дуже щедрим на подарунки, кожен малюк, який завітав на свято отримав нагороду. Але на цьому приємні сюрпризи не закінчилися . Директор КП «Новоолександровець» Кондрашов І.М. та директор КП «Водоканал» Кравцов О.С. подарували дітям села пакунки із новорічними смаколиками.

09:43 03.01.2018

Шкільна медіа – творчий пошук дітей

Останнім часом соціальні мережі стали цінним та зручним джерелом інформації для журналістів. Однак, в умовах сьогодення українським журналістам стає дедалі важче дотримуватися базового стандарту журналістики – достовірності. 

16:23 02.01.2018

Відроджені традиції…

Різдво Христове – унікальне свято, у відзначенні якого перетинаються традиції християнства, церковні та народні звичаї, старі та нові форми святкування. Його  можна сміливо назвати одним з найбільш значущих, улюблених і довгоочікуваних релігійних урочистостей.

15:48 02.01.2018

Новорічна казка в рідній Першій школі

      Коли минули передостанні вихідні року, що вже закінчується, двері святково прикрашеної спортивної зали КЗ «Веселівської ЗОШ №1» знову відчинилися для радісних учнів.

15:27 02.01.2018

Вдячність від КЗ "Широківського НВК " ЗОШ І-ІІІ ст."

Адміністрація, вчителі, батьки, а також учні КЗ «Широківського НВК «ЗОШ І-ІІІ  ст.– ДНЗ» висловлюють слова щирої подяки голові Веселівської селищної ради Кіяшку  П.М. і депутатському корпусу за допомогу у придбанні новорічної ялинки і  подарунків для учнів школи.

10:09 02.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь