A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Представники Веселівської музичної школи відвідали методичний практикум з фаху вокально-хорових дисциплін для викладачів шкіл естетичного виховання

Згідно плану роботи методичного кабінету початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів КУ “Обласний методичний центр культури і мистецтва” ЗОР на 2017-2018 навчальний рік 31 січня 2018 року проведено обласний методичний практикум для викладачів з фаху вокально-хорового мистецтва шкіл естетичного виховання.

11:09 07.02.2018

Вечір зустрічі випускників в с. Широке

За традицією в першу суботу лютого відбувається  вечір зустрічі випускників. Це одночасно радісне і сумне свято для всіх колишніх учнів шкіл, адже воно показує  як швидко плине час. Такий захід – це чудовий привід знову побачити своїх однокласників та вчителів.

12:09 06.02.2018

Готуємося до свята

 В центрі культури і дозвілля с. Єлизаветівка відбулася робоча зустріч з організації та  підготовки заходів до Дня Святого Валентина.

10:36 05.02.2018

Вітаємо призерів конкурсу!

Вихованці ПКЗ «БДЮТ» гуртка «Веселка» взяли участь у  Всеукраїнському конкурсі  «Намалюй свою мрію», який відбувся  у грудні  2017 року.

10:09 05.02.2018

Початок року видався у Веселівському КДНЗ №3 «Казка» дуже плідним, активним та творчим.

Пріоритетними напрямками роботи дошкільного закладу щодо розвитку творчих здібностей дитини є оновлення змісту навчально-виховного процесу, що виявляється у створенні належних умов забезпечення розвивального середовища; своєчасному виявленню природних задатків, здібностей та схильностей малюка; інтеграції суспільного та сімейного виховання, формування готовності педагога до інноваційної діяльності.

10:15 31.01.2018

В Широкому вшанували пам’ять героїв Крут.

29 січня ми відзначаємо 100-річчя бою під Крутами. Це одна із найтрагічніших сторінок в історії України. Молоді юнаки повстали проти більшовицьких загарбників під станцією Крути. У нерівному бою зійшлося дві сили: менша, але мужня і волелюбна, і більша — жорстока і кривава. Українські війська, які складалися зі студентів і учнів старших класів під керівництвом Аверкія Гончаренка, вступили в нерівний бій з більшовицькою Червоною Армією. В умовах відсутності української регулярної армії саме українській молоді довелося стати на захист Батьківщини. Трагічна доля спіткала більшість із них, але померли вони за Україну.

14:55 29.01.2018

Творчий звіт вихованців швейної студії «Стиль-Веселе» КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2»

Впродовж грудня вихованці швейної студії активно працювали над проектом «Виготовлення новорічних іграшок та декорування».  Під керівництвом майстрів Савченко О.Л., Хаткевич Л.П. діти ознайомилися із звичаями українського народу, оберегами, навчилися шити прекрасні новорічні іграшки з тканини: сердечка з побажаннями, чобітки для подарунків, сніговички, ялиночки, снігові кульки з сюрпризом. Свої вироби учні презентували під час проведення новорічних та різдвяних свят, зробили подарунки своїм батькам.

16:40 24.01.2018

Голос ніжного серця

Серед великої когорти поетів українського національного відродження ХХ століття  Володимир Сосюра – один з найніжніших та найтрагічніших. Щирість, ніжність , мелодійність  його слова зачаровує кожного .

16:35 24.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь