A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Мешканці та гості села Мала Михайлівка провели старий рік та зустріли новий на площі біля адміністративної будівлі села

 В розважальній програмі були  конкурси та танці , родзинкою свята став пісенний  колектив «Маковий цвіт». На карнавал прийшли  клоуни , Нікулін , дві Мальвіни , П’єро, левиця  та  сам господар нового року- собака. Завітали до нас і сусіди з села Озерне - сніговик , Пеппі - довга панчоха та клоун.

08:54 02.01.2018

Новорічне свято в с. Єлизаветівка

З новорічними привітаннями  аматорські колективи сіл Озерне та Мала Михайлівка   завітали до своїх сусідів в село Єлизаветівку. Привезли з собою запальні пісні , клоунські номери та чудовий настрій.  Мешканці села  віддячили нам   шаленими оплесками  та словами подяки.

08:34 02.01.2018

Акція «Збережемо ялинку» відбулася у ЗОШ № 2»

Виставка - конкурс новорічних красунь - ялинок зустрів 28 грудня  наш шкільний колектив. 25 ялинок, виконаних власноруч, прикрасили хол  школи. Скільки фантазії, творчості, вміння!  Зимові  красуні були виготовлені з виделок, макаронних виробів, ватних дисків, цукерок, тканини- просто вражає! Справжнє свято! І без шкоди природі!

16:54 30.12.2017

Новорічний ранок в КДНЗ «Оленка»

Вже стало традицією в  садочку проводити новорічний ранок для дітей, які не відвідують дитячий садок. 28 грудня вихователі КДНЗ «Оленка» продовжили цю традицію і 10 майбутніх наших вихованців отримали задоволення від такого свята. Найприємнішим ,звичайно, були подарунки від Діда Мороза.

16:48 30.12.2017

Екскурсія до Запорізького залізорудного комбінату

У грудні для учнів 8-х класів КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ  ступенів №1 Веселівської селищної ради» була організована екскурсія на шахту «Експлуатаційна» Запорізького залізорудного комбінату, яка є найбільша в Європі.

15:28 29.12.2017

Результати ІІІ етапу Міжнародного конкурсу з української мови імені П. Яцика у 2017/2018 н.р.

9 грудня 2017 року на базі Запорізької загальноосвітньої школи І-Ш ступенів № 92, з метою утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу серед учнівської молоді, виховання поваги до культури і традицій українського народу відбувся ІІІ етап Міжнародного конкурсу  з української мови імені  П. Яцика.   В обласному етапі конкурсу взяли  участь учні, які посіли І місце в ІІ етапі, а саме:

11:10 26.12.2017

Конкурс щедрівок в КДНЗ №1 «Оленка»

22.12.17р. в нашому закладі відбувся відбірковий етап конкурсу щедрівок. Вихованці садочку підготувались до цього виступу з відповідальністю. Діти та дорослі отримали тільки позитивні емоції від заходу.

14:40 22.12.2017

Конкурс щедрівок, колядок та вертепів "Щедрий вечір, добрий вечір і дорослим, і малечі!"

21-22 грудня триває відбірковий етап щорічного конкурсу щедрівок, колядок та вертепів "Щедрий вечір, добрий вечір і дорослим, і малечі!", започаткований селищним головою П.М. Кіяшко  вперше в цьому році.  В конкурсі беруть участь загальноосвітні, позашкільний та дошкільні заклади Веселівської ОТГ.

12:41 22.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь