A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

За нашу рідну Україну, що зберегла на всі віки, Низький уклін і тричі Слава! Українські захисники.

Дата: 12.10.2018 10:01
Кількість переглядів: 2342

Фото без опису

Для вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звичаїв українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, Президент України видав Указ « Про День захисника України» від 14.10. 2014 року  № 806, встановивши  День захисника України – свято , яке щорічно з 2015 року відзначається 14 жовтня.

Цього урочистого дня повертаємось пам’яттю до грізних і незабутніх сторінок минулого. Це свято спільне і для сивочолих ветеранів, і для тих, хто нині знаходиться на бойовому посту, і для майбутніх захисників держави. Свято, яке увібрало в себе багаті та славні ратні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.

Напередодні Дня захисника України для старшокласників ЗОШ № 2 селищною бібліотекою було проведено тематичний вечір « За нашу рідну Україну, що зберегла на всі віки, низький уклін і тричі Слава. Українські захисники.» Учні дізналися більше про багатовікову історію українського війська. В пам’ять тих, хто віддав свої життя заради майбутнього, миру,свободи та незалежності України, хвилина мовчання. Впродовж заходу звучали чудові поезії та пісні , присвячені нашим військовим. З великою увагою подивилися старшокласники відеопрезентації, присвячені нашим землякам, які служили та зараз служать на сході України, тим, хто не повернувся до своїх домівок. Також було оформлено книжкову виставку, присвячену святковій даті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь