A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Ретро-ювілей у дошкільному підрозділі КЗ «Новоолександрівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ»

У кожного малюка є дороге серцю місце – рідний дитячий садочок. Це маленька країна, де свої звичаї, традиції, свята. Найголовніше з них – день народження дошкільного закладу.

14:31 10.05.2019

Святкування Дня Перемоги в с. Мала Михайлівка

9 травня  мешканці сіл  Мала  Михайлівка, Озерне та Авангард    відсвяткували   знаменну дату в житті нашої країни – День  Перемоги. Аматорські колективи Маломихайлівського сільського клубу підготували концертну програму. На мітингу  всіх присутніх привітали депутат районної ради Федоров О.В., заступник селищного голови Костюк Л.П., депутат селищної ради Герега Н.В.   Учасники концерту  підготували нові номери. На сцені  виступали як вже  відомі  художні колективи   так і    нові артисти. З кожним виступом  до  сільського  клубу  приходять  нові учасники, що приємно вражає   наших глядачів.

09:20 10.05.2019

Тематичний урок!

У рамках  інформаційної та агітаційної роботи серед дітей щодо дотримання вимог безпеки у разі виявлення підозрілих та інших вибухонебезпечних предметів та вибухонебезпечних предметів часів ВВВ, 07 травня 2019р. у актовій залі Веселівського відділення поліції ГУ НП в Запорізькій області за участю інспектора Веселівського відділення поліції ГУ НП в Запорізькій області з ювенальної превенції майора поліції Лубяної Н.В. та провідного інспектора Веселівського РС ГУ ДСНС лейтенанта служби цивільного захисту Стального О.С. було проведено тематичний урок з учнями КЗ «Веселівська ЗОШ» № 2 смт. Веселе та Веселівської районної різнопрофільної гімназії.

08:57 10.05.2019

Вітаємо з перемогою !

Комунальним закладом «Запорізький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді «Грані» Запорізької обласної ради   з 4 березня до 14 квітня 2019 року був проведений обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу з науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!»

10:29 08.05.2019

Вітаємо команда "Улыбнуло" КЗ "Широківський НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. ДНЗ" за зайняте ІІ місце в інтелектуально - гумористичній грі "КВК"

Команда "Улыбнуло" КЗ "Широківський НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. ДНЗ" зайняла ІІ місце в інтелектуально - гумористичній грі "КВК", яка відбулась 03 травня 2019 року на базі селищного будинку культури і дозвілля. Команда висловлює щиру подяку за допомогу в підготовці до гри Ользі Коваль - учениці Веселівської ЗОШ №1, Валерію Шаповалову - керівнику гуртка БДЮТ. Також хочемо сказати слова подяки працівникам селищного будинку культури КУ "КМЦ": Олегу Остапенко, Олександру Дьяченко, Дмитру Бакуменко, Михайлу Даньшину, Андрію Губенко та Ніні Гончаровій.

08:48 06.05.2019

Відбувся семінар «Створення соціального освітньо-культурного округу на базі КЗ «Веселіська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2» як засіб доступу до якісної освіти в умовах децентралізації».

26 квітня 2019 року на базі КЗ «Веселівська ЗОШ  І-ІІІ ступенів  № 2» в рамках роботи Координаційного центру науково-методичного забезпечення освітньої діяльності Веселівської селищної територіальної громади, для керівників закладів освіти та їх заступників було проведено семінар «Створення соціального освітньо-культурного округу на базі  КЗ «Веселіська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2» як засіб доступу до якісної освіти в умовах децентралізації».

08:39 30.04.2019

Екскурсія до бібліотеки

25 квітня у Веселівській селищній бібліотеці для дітей відбулась екскурсія для малят дитячого садка «Оленка».

10:13 26.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь