Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Відбувся семінар «Створення соціального освітньо-культурного округу на базі КЗ «Веселіська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2» як засіб доступу до якісної освіти в умовах децентралізації».

Дата: 30.04.2019 08:39
Кількість переглядів: 212

Фото без опису26 квітня 2019 року на базі КЗ «Веселівська ЗОШ  І-ІІІ ступенів  № 2» в рамках роботи Координаційного центру науково-методичного забезпечення освітньої діяльності Веселівської селищної територіальної громади, для керівників закладів освіти та їх заступників було проведено семінар «Створення соціального освітньо-культурного округу на базі  КЗ «Веселіська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2» як засіб доступу до якісної освіти в умовах децентралізації».

Відкрила семінар-практикум начальник відділу освіти, молоді та спорту виконкому Веселівської селищної ради Дундук О.С. У своєму виступі вона акцентувала увагу на важливості створення такого Соціального освітньо-культурного округу, який був заснований з ініціативи секретаря селищної ради Стогній Р.О. та завдяки плідній співпраці Координаційного центру науково-методичного забезпечення освітньої діяльності Веселівської селищної територіальної громади з КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ЗОР.

Про створення та розвиток Cоціального освітньо-культурного округу та  організацію спільного освітнього простору  присутніх ознайомила заступник директора з навчально-виховної роботи КЗ «Веселіська ЗОШ І-ІІІ ступенів        № 2» Тополь І.О.

Практичний психолог навчального закладу Нєстерова Ю.О. у своєму виступі зупинилася на основних питаннях діяльності психологічної служби в умовах модернізації освітнього простору.

В практичній частині учасники семінару ознайомилися з досвідом роботи ПКЗ «БДЮТ» та ДНЗ «Професійний аграрний ліцей». Мали змогу відвідати майстер–клас «Технологія виготовлення ковпака кухаря для учнів ДНЗ «ПАЛ» та театралізовану виставу «Пасхальний кошик» за участю вихованців дошкільного закладу освіти №3 «Казка» та учнів КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2».

Підводячи підсумки, висловлювали слова вдячності за цікавий, творчий і змістовно підготовлений семінар, який пройшов на високому рівні та надав можливість ознайомитися з роботою Соціального освітньо-культурного округу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь