A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Відкритий урок біології

06 березня 2019 року в КЗ «Веселівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 Веселівської селищної ради» відбувся відкритий урок біології у 9-А класі на тему «Надорганізмові біологічні системи». Вчитель біології   Артім Н.М. залучила різноманітні методи та  форми роботи для узагальнення навчального матеріалу даної теми. Активізувати учнів допомогли елементи ІКТ технологій, опорні схеми, цікаві відео фрагменти, проблемні питання. Урок мав значний розвиваючий та виховний потенціал.

15:06 06.03.2019

Вітаємо з перемогою!

Колектив КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. №2» вітає переможця XVIII Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, що проводився під гаслом «Об'єднаймося ж, брати мої» за темою «Духовні святині рідного краю» учня 11 класу Богатова Данила, який підготував творчі роботи у номінаціях: «Історія та державотворення» (ІІІ місце «Вчитель на все життя», керівник Маркова Т.В.), «Література» (ІІ місце «Тут народжується музика», керівник Нестеренко О.Г.)

14:09 05.03.2019

І знову перемоги в області…

27 лютого в актовому залі Головного управління  ДСНС України в Запорізькій області відбулась урочиста церемонія нагородження переможців «Місячника безпеки життєдіяльності». Школярі з різних районів та міст області, що увійшли до числа призерів, викладачі та батьки, зібрались разом, щоб взяти участь у конкурсах і вікторинах, привітати переможців, продемонструвати свої таланти.

15:41 04.03.2019

Феєрія поетичності Лютого

Нещодавно відсвяткував свій 70 – річний ювілей голова Запорізької обласної організації  спілки письменників України Григорій Іванович Лютий. Його поезія особливо чутлива до найгостріших проблем сучасності, правди життя. В ній – любов до рідного краю, України, до людей, до природи, до жінки. В ній – людські почуття і переживання, неперевершені образи і звернення до джерел народної мудрості.

16:55 28.02.2019

Нагородження учасників конкурсів

Проведення в КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. №2» традиційних щотижневих шкільних лінійок, якими розпочинається кожний навчальний тиждень, має на меті налаштувати школярів на успішну роботу, піднести їхній дух, створити ситуацію успіху.

13:24 28.02.2019

Зустріч з казкою

«Казка, фантазія – це ключик, за допомогою якого можна відкрити джерела думки і слова. Без казки, без гри, уявидитина не може жити… Казка – це образно кажучи, свіжий  вітер, що роздмухує вогник дитячої думки і мови»        В. Сухомлинський.         

12:41 28.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь