A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

ЯК НЕ СТАТИ ЖЕРТВОЮ ТОРГІВЦІВ ЛЮДЬМИ?

В Веселівській районній   різнопрофільній гімназії, в десятому та одинадцятому класах  було проведено  бібліотекарем селищної бібліотеки діалог-застереження з теми торгівлі людьми. Мета   якого, це інформування про сучасні прояви торгівлею людьми, підвищити рівень поінформованості та усвідомлення учнями  гостроти проблеми торгівлі людьми. Обговорити причини, ознаки та форми цього явища, показати небезпечні наслідки та шляхи потрапляння в ситуацію торгівлі людьми.    По закінченні   було переглянуто відео ролик « Як не стати жертвою торгівців людьми?».

14:33 18.04.2019

"Твоє здоров'я у твоїх руках"

"Твоє здоров'я у твоїх руках" - під такою назвою для учнів 8-11 класів пройшов урок до тижня Громадського здоров'я, де діти складали свій годинник життя і те, яким вони його бачать в майбутньому. Зацікавлено переглядали мультфільм "Ваше здоров'я", який розповів учням що саме вони є творцями свого самопочуття.

08:26 17.04.2019

Наші борці взяли участь у всеукраїнскому турнірі з боротьби вільної серед юнаків та дівчат

11-13 квітня у м. Южне, що біля Одеси, відбувся всеукраїнський турнір з боротьби вільної серед юнаків та дівчат, у якому взяли участь і юні атлети з Веселівської ДЮСШ. В результаті змагань чемпіонами турніру стали Сподаренко Микита серед 28 учасників (вагова категорія 33 кг.) та Кірєєв Дмитро серед 14 учасників (вагова категорія 35 кг.). Друге місце посів Фісун Тарас серед 34 учасників (вагова категорія 35 кг.).

10:26 16.04.2019

Творча виставка «Мелодія квітів»

13 квітня   відбулася   виставка   творчих робіт «Мелодія квітів»    вихованців    гуртків  декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва ПКЗ «БДЮТ»  Веселівської селищної ради:  «Барвиста стрічка», «Мала пластика» (керівник гуртка Ревуцька Н.В.), «Чарівний бісер», «Українська  народна вишивка»   (керівник гуртка Шляхова О.В.), «Виготовлення іграшок – сувенірів, «Творча  майстерня»   (керівник гуртка  Ткаченко Л.В.), «Палітра ідей» (керівник гуртка Борута Я.В.).  

09:12 16.04.2019

УСПІХИ НА БОРЦІВСЬКОМУ КИЛИМІ

В березні місяці у м.Мелітополь відбулася першість з боротьбі вільної, у якій взяла участь команда юних борців Веселівського ПКЗ «ДЮСШ».

08:28 15.04.2019

Майстер-клас «Весняні квіти»

6 квітня цікавий   інтегрований майстер-клас «Весняні квіти»   провели гуртки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва ПКЗ «БДЮТ»  Веселівської селищної ради.

08:37 12.04.2019

Участь Веселівських скрипалів у Обласному конкурсі ансамблевої гри на струнно-смичкових інструментах серед учнів мистецьких шкіл

7 квітня 2019 року на базі Дитячої школи мистецтв міста Мелітополь, відбувся обласний конкурс ансамблевої гри на струнно-смичкових інструментах серед учнів мистецьких шкіл. В цьому конкурсі приймали участь понад 25 колективів області.

15:37 08.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь