A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Квест «Знай і люби рідний Веселівський край»

27 березня вихованці  позашкільного комунального закладу «Будинок дитячій та юнацькій творчості»  Веселівської територіальної  громади прийняли участь у квесті «Знай і люби  рідний  Веселівський край».

08:34 28.03.2019

Вікторина «Весняний калейдоскоп»

У березні  вихованці гуртка «Дивосвіт» ПКЗ «БДЮТ»  прийняли  участь у вікторині «Весняний калейдоскоп». За перемогу у вікторині  змагалися дві команди: «Пролісок» та «Тюльпан».      Гуртківці з  задоволенням  розгадували загадки на весняну тематику. Усі діти гідно боролися за перемогу і обидві команди отримали нагороди-медалі за перше і друге місце.

16:25 26.03.2019

 Туберкульоз – хвороба віку

24 березня відзначається Всесвітній день боротьби з туберкульозом. Цій даті було присвячено урок профілактики «Туберкульоз – хвороба віку», проведений для учнів Веселівського професійного аграрного ліцею центральною селищною бібліотекою разом з  медичною сестрою закладу.

15:03 26.03.2019

Відбувся другий тур відкритої першості Веселівської громади з міні-футболу серед чоловіків

23 березня  на футбольному майданчику зі штучним покриттям  с.Менчикури відбувся другий тур відкритої першості Веселівської громади з міні-футболу серед чоловіків. Результати ігор наступні:

14:47 26.03.2019

УСПІХ НА БОРЦІВСЬКОМУ КИЛИМІ

16 березня у м.Мелітополь відбулася першість з боротьбі вільної, у якій взяла участь команда юних борців Веселівського ПКЗ «ДЮСШ».

08:21 25.03.2019

Поетичні перлини Веселівщини

На передодні  Всесвітнього дня поезії вихованці гуртків ПКЗ «БДЮТ» «Юні екскурсоводи-краєзнавці» (керівник гуртка Черняєва Л.А.),  «Telestudio – Vesele  TV-1» (керівник гуртка Шаповалов  В.І.) зустрілися з поетами Веселого:  Лигун  Лідією Кіндратівною та Кожевниковаю  Тетяною Іванівно. Зустріч пройшла під гаслом «Поетичні перлини Веселівщини».  Талановиті поетеси читали гуртківцям свої нові вірши. Діти з захопленням  декламували  вірши поетів Веселівського краю.

10:14 21.03.2019

"Знай і люби свій край"

З  метою пошуку та підтримки здібних, обдарованих дітей,  патріотичного і громадянського виховання дітей, залучення учнівської молоді до кращих традицій національного мистецтва у Широківському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. –ДНЗ»  19 березня 2019 року відбувся конкурс  «Знай і люби свій край». На районний етап відібрано   16 найкращих учнівських   робіт, справжню феєрію творчості.

16:58 20.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь