A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

15 травня - Міжнародний день сім'ї

15 травня у світі відзначається Міжнародний день сім'ї. Це свято було засноване в 1993 році Генеральною Асамблеєю ООН через заклопотаність громадськості знеціненням інституту шлюбу.

15:14 17.05.2019

Усе бере від матері початок

У травні, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, коли у трави і квіти вбирається  земля, теплий весняний вітер приносить свято Матері. Це свято відзначається на Україні з 1999 року, відроджуючи кращі традиції.  

14:17 13.05.2019

Учасники фольклорного  вокального  ансамблю  «Калинонька» селищного будинку культури і дозвілля відвідали фестиваль «Грай музико», який відбувся 4 травня в м. Мелітополь.

Колектив створився нещодавно, але учасниці дуже активні. Приймають участь  майже у всіх заходах комунальної установи «Культурно-мистецький центр».  Не дивлячись на свій вік, цей колектив є справжнім прикладом для усіх. Висловлюємо щиру подяку керівнику ансамблю Самойленко  Миколі Олександровичу, який з першого дня веде цей колектив, підбирає репертуар, кожного тижня проводить репетиції. Бажаємо вам міцного здоров’я, натхнення та наступних перемог.

13:09 13.05.2019

Мешканці села Широке вшанували память загиблих

З кожним днем усе далі від нас дата – День Перемоги. 74 роки ми відзначаємо це свято, як символ радості і скорботи, пам’яті  і безсмертя, воїнів, які в ім’я життя майбутнього власною кров’ю захищали кожний клаптик нашої рідної землі.

11:15 13.05.2019

Під назвою "Згадаймо всіх поіменно, Горем згадаймо своїм... Це потрібно - не мертвим! Це потрібно - живим!" в Широківській сільській бібліотеці організовано книжкову виставку, присвячену 74 річниці Великої Перемоги.

Щороку 9 травня ми відзначаємо День Перемоги. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні, не щезне з пам'яті людської, не піде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу. Можна по-різному ставитися до Великої Вітчизняної війни, по-різному її називати, але ж хіба можна забути тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для щастя інших.  Схилімо ж голови перед світлою пам’ятю тих, хто віддав своє життя, увійшовши у безсмертя. 

10:52 13.05.2019

Вітаємо Олександру з перемогою!

Вихованець гуртка «Я –журналіст» Олександра Батура (керівник Олена Дмитерко) прийняла участь у обласному етапі конкурсу авторської дитячої і юнацької поезії та прози «Я – за єдину Україну!» в рамках Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу».

09:02 13.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь