A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Райський куточок

З0 травня учні КЗ«Маломихайлівський НВК» відвідали парк в селі  Менчікури Веселівського  району. Діти з великою зацікавленістю спостерігали за вишуканою красою різноманітності природного ландшафту парку, який розкинувся на двох гектарах землі.

16:34 03.06.2019

Веселівський КДНЗ №2 «Світлячок» Веселівської селищної ради щиро дякує народному депутату С.Валентирову за поздоровлення дітлахів зі святом Міжнародного дня захисту дітей та гарні подарунки.

Веселівський КДНЗ №2 «Світлячок» Веселівської селищної ради щиро дякує народному депутату С.Валентирову за поздоровлення дітлахів зі святом Міжнародного дня захисту дітей та гарні подарунки.

16:32 03.06.2019

Лінійка по нагородженню переможців - гімназистів

16 травня 2019 року в спортивному залі гімназії лунали гучні оплески на честь найкращих учнів гімназії. У цей день відбулися лінійки-нагородження переможців олімпіад, МАНу, конкурсів, інтерактивних конкурсів та змагань. З рук директора гімназії Ігоря Олексійовича Кривка  167 учнів отримали почесні грамоти, як винагороду за високі досягнення у навчання, спортивних змаганнях та громадському житті класу та навчального закладу. Вітаємо! Так тримати!!!

15:29 30.05.2019

Свято «Біла акація» в гімназії

Вже традиційним стало проведення свята «Біла акація» в КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія». Ось і 2019 рік не став  виключенням.  16 травня 2019 року в актовій залі гімназії зібрались на свято учні 5-11 класів. Переможці та лауреати  в номінаціях  «Кращий спортсмен року», «Звукорежисер року», «Прорив року», «Відкриття року», «Прометей», «Майстриня року», «Ведучий року», «Голос року», «Інтелектуал року», «Танцюрист року» отримали свідоцтва переможців в номінації та подарунки, які їм вручив директор гімназії Кривко І.О. Для всіх присутніх прозвучали пісні у виконанні номінантів свята та танці від танцювальної студії «Атмосфера». 

15:12 30.05.2019

Цікава та змістовна екскурсія.

  Керівники гуртків  Будинку дитячої та юнацької творчості    разом з вихованцями  відповідно  до  навчальних програм  гуртків «Telestudio-Vesele TV-1» та  «Юні екскурсоводи - краєзнавці»    провели  практичні заняття:  екскурсію  та   зйомки  фільму   в парку  Васьковського А.Ф   с. Менчикури.  

09:30 30.05.2019

Новини з Веселівської селищної бібліотеки

В березні 2019 року Запорізькою обласною бібліотекою для юнацтва було об’явлено  конкурс малюнків «Наш мальовничий Запорізький край», присвячений 80 – річчю утворення Запорізької області.

14:42 28.05.2019

Дякуємо за допомогу!

До конкурсу «Крок до зірок» у КЗ Широківський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.. ДНЗ» завжди ретельно готуються. Цього року повністю оновили костюми. А допомогли пошити костюми для малечі майстри виробничого навчання та діти швейної майстерні–студії «Стиль Веселе» КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст.№ 2». Колектив батьків та педагогів  дошкільного закладу с. Широке дякує вихованцям  та керівникам студії Хаткевич Л.П., Ткач Т.М. за  допомогу. Окрема подяка голові селищної ради Кіяшку П.М. та депутатському корпусу, які профінансували цікавий проект для громади.

13:59 28.05.2019

Прощавай, початкова школо !

Під такими гаслом, 22 травня  відбувся випускний у наших дорогих діточок, учнів КЗ «Веселівська ЗОШ № 2», які попрощалися з початковою школою назавжди. Ніби ще вчора ми привели їх маленькими,  які немов полохливі пташенята тулилися до нас.

13:43 28.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь