A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Виховна година до Всесвітнього дня тверезості та боротьби з алкоголізмом

Напередодні Всесвітнього дня тверезості та боротьби з алкоголізмом, 29 вересня завідуючим відділення соціальної роботи КУ «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради Нудьгою Юлією було підготовлено та проведено виховну годину серед учнів КЗ «Маломихайлівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ» на тему: «Алкоголь – ворог № 1».

10:32 30.09.2021

Тренінгове заняття на тему: «Особиста гігієна дівчини-підлітка та відповідальна статева поведінка»

22 вересня фахівцем із соціальної роботи Репіною Юлією та завідуючим відділення соціальної роботи КУ «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради Нудьгою Юлією було підготовлено та проведено тренінгове заняття з дівчатами-підлітками з прийомних та опікунських родин на тему: «Особиста гігієна дівчини-підлітка та відповідальна статева поведінка».

16:33 22.09.2021

Відбулася оперативна нарада з соціальними робітниками

22 вересня завідуючим відділення соціальної допомоги вдома була проведена оперативна нарада з соціальними робітниками  на якій було ретельно розглянуто питання щодо внесених  змін до Державного стандарту догляду вдома.

16:31 22.09.2021

Виховна година «Стоп булінг!»

На сьогоднішній день тема шкільного булінгу є актуальною та обговорюваною. Багато школярів потерпають від жорстокості однолітків, але бояться розповісти про це своїм батькам або вчителям.

14:14 20.09.2021

Безпека на дорозі: у Веселівському ОКЗЗСО І-ІІІ ст. №2 Веселівської селищної ради поліцейські нагадали школярам Правила дорожнього руху.

З 20 по 24 вересня проводиться  «Тиждень з основ безпеки життєдіяльності». В рамках даного заходу поліцейські провели профілактичні бесіди з «Безпеки дорожнього руху».

13:04 20.09.2021

19 Вересня – день народження «смайлика»

19 вересня 1982 року професор Університету Карнегі-Меллона Скотт Фалман вперше запропонував використовувати 3 символи: двокрапку, дефіс і дужку для позначення «усміхненого обличчя». На той час це було серйозним поповненням електронного лексикону. За роки свого існування «смайлик» став незмінним атрибутом електронного спілкування, і багато хто вже не може уявити, як можна без нього обходитися.

10:31 20.09.2021

Запобігти. Врятувати. Допомогти.

Через недбале ставлення та необізнанність  людей   16 вересня 2021 року приблизно о 15:30 відбулося займання сухого бур’яну  та листя на приватних городах, які межують із територією школи. Це призвело до займання значної ділянки біля школи та швидкого поширення вогню. Директор школи АРТІМ Неля Миколаївна вчасно викликала пожежно-рятувальну бригаду працівників 13-го державного пожежно-рятувального посту ГУ ДСНС України в Запорізькій області. Завдяки точним та злагодженим діям бригади рятувальників вдалося зупинити поширення вогнища та уникнути надзвичайної ситуації.

15:07 17.09.2021

Олімпійський тиждень у Веселівському опорному комунальному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 Веселівської селищної ради

Щоб навчити цінувати власне здоров’я, виховувати в школярів потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров’я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом в закладі щороку традиційно проводиться Олімпійський тиждень.  Не виключенням став і цей рік. Олімпійський тиждень тривав з 13 вересня по 17 вересня. До проведення   заходів долучилися не лише вчителі фізичної культури а й всі вчителі школи.

15:02 17.09.2021

Виховна година на тему: «Профілактика правопорушень серед підлітків»

17 вересня завідуючий відділення соціальної роботи КУ «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради Юлія Нудьга спільно з поліцейським офіцером громади Олександром Лубяним відвідали Веселівський ОКЗ загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2 та провели виховну бесіду з підлітками групи ризику на тему: «Не переступи межу. Адміністративна та кримінальна відповідальність неповнолітніх».

12:26 17.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь