Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Перукар + стрижка = гарний настрій

У зв’язку зі зміною місця розташування  у  комунальної установи «Центр соціальних послуг» Веселівської  селищної ради з’явилась можливість надавати перукарські послуги стаціонарно у спеціально обладнаному кабінеті перукаря щотижня в понеділок з 8.00  до 12.00. К підопічним, які за станом здоров’я  та неможливістю самостійного пересування, перукар приїжджає додому. Послуги перукаря надаються платно, безоплатно та з установленням диференційованої  плати.

15:15 03.08.2021

ТОРГІВЛЯ ЛЮДЬМИ – АКТУАЛЬНА ПРОБЛЕМА СУЧАСНОСТІ

У 2013 році Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй проголосила 30 липня Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми, зазначивши, що в цей день необхідно підвищувати рівень поінформованості громадян стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми і привертати увагу до важкого становища жінок, чоловіків і дітей, які стали жертвами цього злочину, а також заохочувати людей активно допомагати постраждалим і протидіяти торгівлі людьми.

13:46 30.07.2021

За новими знаннями в «Університет третього віку»

Комп’ютер сьогодні - необхідна річ для повноцінного життя. Тому пенсіонери, які мають бажання освоїти комп’ютерну техніку, смартфони, подружитися з ними та перестати їх боятися, приходять на заняття факультету «Інформаційні технології» в «Університеті третього віку», який функціонує у відділенні денного перебування КУ «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради. Після результативних, наглядних і доступних занять слухачі радіють своїм успіхам в пізнанні комп’ютерної грамотності. Комп’ютер стає помічником пенсіонера, допомагає отримати потрібну інформацію, підвищити самооцінку. А також, студенти, у яких немає комп’ютера, сучасного телефона, мають можливість сплатити за комунальні послуги через додаток Приват24, скориставшись комп’ютером, на якому навчаються.

15:35 27.07.2021

Вітаємо із перемогою ТУТУБАЛІНА Олексія, вихованця ПКЗ «БДЮТ» Веселівської селищної ради, (І МІСЦЕ) у Всеукраїнському конкурсі науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість — тобі, Україно!»!

У червні місяці  Українським державним центром позашкільної освіти було  підведено підсумки  Всеукраїнсьої  виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість — тобі, Україно!» .

15:21 16.07.2021

КУ «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради було здійснено профілактичний рейд «Діти вулиці»

Одним з головних напрямків діяльності КУ «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради є робота з сім’ями та дітьми, які перебувають в складних життєвих обставинах. Завдання, яке поставлено перед установою - подолати неблагополуччя і кризу в сім’ї, допомогти батькам виправитися.  

15:00 16.07.2021

Профілактичний рейд сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах

Протягом останніх 2-ох тижнів фахівцями відділення соціальної роботи КУ «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради з дотриманням усіх карантинних вимог здійснено профілактичний рейд сімей, які знаходяться

15:21 02.07.2021

Робоча нарада з соціальними робітниками КУ «Центр соціальних послуг»

30.06.2021 начальником відділу соціального захисту населення виконавчого комітету селищної ради проведено робочу нараду з соціальними робітниками комунальної установи «Центр соціальних послуг» .

16:07 30.06.2021

«Бажання зіткані із кольорів веселки»

Випускний вечір - надзвичайне свято: радісне, урочисте, яскраве, веселе, але водночас і сумне. Доводиться прощатися з рідною школою, затишними класами, дорогими наставниками, які упродовж багатьох років готували учнів до самостійного життя.

15:05 29.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь