A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

«СЕЛО МОЄ, ДЛЯ МЕНЕ ТИ ЄДИНЕ»

Дата: 18.10.2018 09:01
Кількість переглядів: 2039

Фото без опису«Пахне рідне село: і цвітінням лугів, і роздоллям небес,і піснями гаїв, і полями, де сонячне світить чоло – пахне цвітом село…»

   Щорічно, восени,  за традицією, мешканці села Широке відзначають День села. Саме в цей день з’їжджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли,де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька. В цей день село, як завжди радо зустрічає гостей.

Свято розпочалося з районного турніру по футболу. Перемогу одержала команда «Ізвєстія». По закінченню матчу розпочалась розважальна програма. В обідню пору біля сільського Будинку культури  зібрались місцеві жителі та гості села від старого до малого. Аматорські колективи будинку культури підготували святковий концерт. Колектив  Широківського КНЗ (школа та дитячий садок)  організували осінній ярмарок – де була випічка на будь-який смак.

Із теплими словами до своїх односельців звернулась староста села Єрещенко Лариса Вікторівна. Вітаючи зі святом, подякувала тим, хто бере активну участь у житті села. Побажала селу розквіту, міцного здоров`я та добробуту громаді.

У цей день на свято завітав селищний голова Кіяшко Петро Миколайович. Петро Миколайович   привітав всіх присутніх та підкреслив, що кожне село, як і людина, має свою назву, своє життя, свою культуру, свій початок, свою історію. Побажав всім миру та наснаги.

В ході свята гості та жителі села могли пригоститись – шурпою, яку приготували для них Безусова Т.М. та Виходцева Т.М. Спонсорську допомогу надав директор ДП «ДГ «Широке» Рудськой Сергій Володимирович. Скуштувати назбиралось чимало бажаючих. Працювали торгові точки. І для дітлахів була забава – безкоштовні батути та солодка вата від  народного депутата України Валентирова Сергія Васильовича. Зі словами привітання від Сергія Васильовича звернулися помічник депутата Щетиніна Олена Анатоліївна та начальник  ВК райдержадміністрації Рудова Неля Анатоліївна.  Свято закінчилось масовим гулянням та людям не хотілось розходитись по домівкам,адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав на свято.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь