A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Візит юних журналістів до Веселівського заводу сухого знежиреного молока

Дата: 22.10.2018 11:09
Кількість переглядів: 793

Фото без описуНапередодні Дня працівників харчової промисловості вихованці гуртка «Я-журналіст» ПКЗ «БДЮТ» Веселівської селищної ради разом зі своїм керівником – Оленою Дмитерко завітали до ТДВ «Веселівський завод сухого знежиреного молока». Юні журналісти мали можливість поспілкуватися із директором заводу Георгієм Павловичем Смітом, начальником виробництва Світланою Борисівною Радченко та інженером із охорони праці Діною Борисівною Духович. Діти та підлітки дізналися багато цікавої інформації про життя заводу.

      Підприємство працює з 1925 року. Спочатку  завод спеціалізувався тільки на виготовленні масла. У 1972 році можливості розширилися і підприємство стало заводом сухого знежиреного молока. Зараз тут виготовляють 15 видів продукції. Це і масло декількох видів, згущене молоко,  сухе і пастеризоване молок і ще багато іншого. Уся продукція виготовляється із натуральної сировини. Саме цей факт приваблює покупців, і тих людей, які влаштовуються сюди на роботу. Завод постійно працює над своїм вдосконаленням: покращується технологія виробництва, йде автоматизація процесу, вивчається та аналізується ринок.

     Мешканці селища можуть придбати продукцію у фірмовому магазині «Веселівський ГОСТинець» поблизу підприємства. Планується відкриття ще одного фірмового магазину на вул. Продольна (Білорецька). Продукція реалізується не тільки у смт Веселе, але й у інших районах Запорізької області, а також у Дніпровській області. Вдалося налагодити експорт у Грузію. Ведуться переговори про поставку ще у п'ять країн.

      Наприкінці розмови вихованці гуртка «Я-журналіст» запитали директора заводу про те, що  допомагає підтримувати підприємство протягом багатьох років у такому хорошому стані. Виявилося, що запорука успіху – це люди, які тут працюють. Про своїх співробітників на цьому підприємстві і справді, дбають. Діє програма забезпечення житлом, люди отримують премії за гарну роботу, фото найкращих робітників висять на дошці пошани.  Якщо людина сумлінно працює, має хороші організаторські здібності і прагне більшого – то для неї тут є хороші умови, щоб  реалізовувати свої ідеї, розвивати свої здібності, а також - можливості для кар'єрного зросту. Цікавим є і те, що постійно влаштовуються екскурсії, змагання, свята для дітей та онуків співробітників. Молоде покоління має змогу побачити робочі місця своїх батьків, бабусь, дідусів, дізнатися більше про їхню нелегку працю і, можливо, зацікавитися таким видом діяльності. Дбають на Веселівському заводі сухого знежиреного молока і про те, щоб співробітники цікаво та змістовно проводили свій вільний час. Нещодавно були організовані поїздки на концерт Тіни Кароль та «Дизель-шоу».

     Вихованці гуртка «Я-журналіст» бажають керівництву та робітникам заводу успіхів та натхнення у їхній праці та нових звершень.

                                        

                                                       Даная Подольська, Парасковія Дебела,

                                                       Ліза Дмитрієва, Альона Куксова –

                                                       вихованці гуртка «Я-журналіст»

                                                       ПКЗ «БДЮТ» Веселівської селищної ради,

                                                       Олена Дмитерко - керівник гуртка.

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь