A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Теплі обійми рідної першої школи завжди чекають на Вас!

Хтось із мудреців сказав: "Якщо в календарі немає святкової дати, а на душі невесело, то потрібно придумати маленьке свято і відзначити його". Перша субота лютого ніяк не відзначена в календарі, але у нас було справжнє свято – зустріч випускників КЗ «Веселівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 Веселівської селищної ради».

11:21 05.02.2019

Запорізька область крізь роки

Цей рік – ювілейний для нашої області. 80 років тому  в 1939 році Указом Президії Верховної ради було утворено Запорізьку область .

08:55 01.02.2019

"Творчі посиденьки" педагогів ПКЗ "БДЮТ"

З метою розвитку творчого потенціалу педагогів, їх професійної компетентності, вивчення педагогічного досвіду та впровадження його в практику роботи 29-го січня в ПКЗ «БДЮТ» Веселівської селищної ради пройшли «Творчі посиденьки» педагогів. Керівники гуртків вчилися та вдосконалювали свої знання, обмінювались досвідом роботи щодо дотримання правил професійно-педагогічної взаємодії, мистецтва спілкування з колегами, вихованцями, батьками.

14:05 30.01.2019

Відкритий урок з хімії

28.01.2019 року в рамках атестації вчителя Щебликіної О.М. КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2» відбувся відкритий урок з хімії  у 7 класі з теми  «Оксиген. Фізичні та хімічні властивості. Кругообіг кисню у природі».

15:47 28.01.2019

І-й відкритий кубок з доміно "Забий рибу"

26 січня 2019 року,  в приміщенні КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2»  відбувся  І відкритий зимовий кубок з  надзвичайно цікавого  командного  змагання з гри в доміно «Забий рибу», який було організовано  відділом освіти, молоді та спорту Веселівської селищної ради  та  ПКЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа». 

14:22 28.01.2019

Крути: подвиг і трагедія

Крути—сумна,  але славетна сторінка нашого  літопису.   Ця назва стала символом українського відродження.  У січні 1918 року саме сила національної ідеї покликала молодь і студентство столиці новонародженої Української Народної Республіки стати на захист рідної країни.

13:26 28.01.2019

28 січня вітаємо з Днем народження вчителя КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» Веселівської селищної ради ЯЦКІВ ОЛЬГУ МИКОЛАЇВНУ

Нехай цвітуть під небом синьооким ще довго-довго дні й літа, а тиха радість, чиста і висока, щоденно хай до хати заверта! Бажаємо здоров’я, сонця у зеніті, любові, доброти і щастя повен дім, нехай у серці розкошує літо і соняхом квітує золотим. Хай постійний успіх, радість і достаток сипляться до вас, немов вишневий цвіт, хай життєвий досвід творить з буднів свята, Господь дарує довгих-довгих літ!

13:11 28.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь