A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

«Творчий портрет керівника гуртка, що атестується»

Дата: 28.02.2019 09:34
Кількість переглядів: 477

Фото без описуУ 2018-2019 навчальному році  в ПКЗ «БДЮТ»  проходять атестацію  керівники гуртків  Гапонов Ігор Миколайович та Рувуцька Наталія Валентинівна.

Вже традиційним стало проведення засідання   педагогічної ради   «Творчий портрет  керівника гуртка, що атестується», присвяченої праці колег, які крок за кроком йшли до цієї головної події - атестації. Значення атестації величезне. Вона підвищує статус педагогічної професії, стимулює діяльність педагога до поповнення свого досвіду, допомагає визначити кращих педагогів.  Атестація -  це підсумок професійної майстерності педагога, демонстрація найкращих професійних умінь, це новий етап на шляху до підняття  педагогічного  авторитету серед колег та  вихованців.

          На педагогічній раді 26 лютого керівники  гуртків Гапонов І.М. та Ревуцька Н.В.  представляли свій «Творчий  портрет», презентувати педагогічний досвід,  демонстрували володіння інноваційними освітніми методиками й технологіями,   що активізують  їхню творчу професійну діяльність та забезпечують результативність участі  вихованців у конкурсах. Звіт  супроводжувався комп’ютерною презентацією.  Говорили на  педраді і про проблеми , які існують  в позашкільній освіті та як їх вирішити. Педагоги мали можливість ознайомитись з виставкою кращих робіт вихованців гуртків «Моделювання найпростіших технічних  об’єктів», «Конструювання повітряних змій», «Барвиста стрічка», «Мала пластика».

     Пізнавальними  були практичні вправи, які провели керівники гуртків:

 - Гапонов І.М.:     використання  в роботі з  гуртківцями    лего 6 цеглинок ;

- Ревуцька Н.В. : комплекс вправ  «нейробіка»- гімнастика для мозку, яка  спрямована на те, щоб “зруйнувати” звичні  моделі поведінки та розвивати творче мислення.

   Завершальним етапом засідання педагогічної ради були   креативні малюнки «Творчий  портрет керівника гуртка, що атестується», які  представили колеги педагогів.

Директор  Л.К. Дубіна



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь