A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Прем’єр-міністр підписав постанову про підвищення посадових окладів посадовим особам місцевого самоврядування. Документ опубліковано на Урядовому порталі

 Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман підписав постанову Кабінету Міністрів «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 р. № 268 та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України».

23:15 25.05.2017

Веселівський районний сектор ГУ ДСНС інформує

22 травня близько 9 год. 10 хв. до ПЗЧ пожежно-рятувального підрозділу 13-ДПРП ГУ ДСНС надійшло повідомлення про те, що за адресою смт Веселе вул. Центральна, 189 у житловій квартирі 4-х поверхового житлового будинку сталася пожежа. О 10 год. 15 хв. пожежу було ліквідовано. Причина пожежі коротке замикання електромережі.

16:32 25.05.2017

Уряд підвищив заробітну плату службовцям місцевого самоврядування

На засіданні 24 травня 2017 року Кабінет Міністрів України схвалив зміни до постанови Уряду від 09.03.2016 р. № 268 "Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів", якими істотно підвищено посадові оклади посадових осіб місцевого самоврядування.

16:40 24.05.2017

Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» допоможе об’єднаним територіальним громадам привернути увагу інвесторів

Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» допоможе об’єднаним територіальним громадам Запорізької, Донецької, Луганської, Миколаївської, Одеської та Херсонської областей розробити стратегії місцевого економічного розвитку та проекти з розвитку інфраструктури, у т.ч., інвестиційні, а також навчить лідерів цих громад як ефективно використовувати економічний потенціал їх територій.

15:00 24.05.2017

У Веселому відбувся Перший традиційний Всеукраїнський легкоатлетичний забіг «СЬОМА МИЛЯ»

21 травня на Центральній вулиці селища відбувся Перший традиційний Всеукраїнський легкоатлетичний забіг «Сьома миля», організований Веселівською селищною територіальною громадою.

21:38 23.05.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь