A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Робота громадських організацій

Дата: 11.10.2017 17:41
Кількість переглядів: 550

Фото без опису

 Вчора, 10 жовтня,  в актовій залі селищної ради відбулися засідання чотирьох громадських організацій під головуванням керівництва селищної ради

1. На передодні свята Покрови Пресвятої Богородиці, яка була заступницею від небезпеки та нещасть, дня  українського козацтва та свята захисника  Вітчизни (14 жовтня)  провели збори організації  учасників АТО. Також на засіданні  був присутній в.о. військомату Гаркушка О.О.  та учасники АТО. Було обговорено низку  проблем, які потрібно вирішити.  Присутні домовилися провести збори найближчим часом та затвердити статут організації , обрати керівництво та скласти програму дій.

2. На засіданні молодіжної  організації «За нами майбутнє» присутні обговорили низку проблем, які треба вирішити , а саме: визначитися з лідерами шкіл , вислухати пропозиції та мету їх подальшої діяльності.

3. Загальні збори  громадської організації  «ККВ» (Клуб Кмітливих та Винахідливих)  «Колесо Фортуни» - одна з інтелектуальних організацій , до складу якої ввійдуть як дорослі, так і молодь. Присутніми було вирішено зустрітися вже найближчим часом  з метою затвердження статуту та обрання керівництва організації.

4. Загальні збори Громадської ради, члени якої визначилися з назвою громадської  організації - «Небайдужість». Мета організації: спільні розробки та впровадження дієвих об’єктів, спрямованих на вирішення суспільних проблем мешканців громади. На зборах були обрані голова організації - Мурашко Вікторія Іванівна та секретар - Ухань Ольга Степанівна.  В  подальшому планується проведення установчих зборів.

                                          Прес-служба Веселівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь