A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Урочистий мітинг до Дня Перемоги відбувся учора у Веселому

9 травня, у День 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в селищі на центральному меморіалі відбувся мітинг-реквієм за участі ветеранів, учасників та дітей Другої світової війни, представників районних органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, учасників АТО, громадських організацій, навчальних закладів та громадськості.

15:17 10.05.2017

Напередодні Дня перемоги для ветеранів Другої світової війни, учасників та дітей війни селищна рада організувала святковий вогник

Захід відбувся за участю селищного голови Петра Кіяшка, голови райдержадміністрації Івана Мігулі, голови районної ради ветеранів Василя Орла, голови селищної ради ветеранів Володимира Масліча та голови ради старійшин селищної ради Станіслава Долженка.

07:24 09.05.2017

В День пам’яті та примирення веселівці поклали квіти до меморіалу пам’яті

Сьогодні, у День пам’яті та примирення, жителі Веселого поклали квіти до меморіальних місць селища: «Воїнам-визволителям», «Воїнам 315-ї Стрілецької дивізії» та пам’ятного знаку «Дітям війни».

20:49 08.05.2017

Коли владі не потрібен власний народ

14 березня за підсумками конкурсу на фінансування Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАПів), який був проведений шведською компанією SKL International в рамках програми U-LEAD з Європою, Component 2 (Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку), Веселівська селищна територіальна громада стала однією з 12 громад України, які здобули перемогу і отримали можливість мати фінансування у розмірі 1 млн. грн., передбачене на відкриття та модернізацію даних Центрів, організацію мобільних та віддалених робочих місць. Тим більше, що першочерговий варіант конкурсу навіть не передбачав можливості участі громад Запорізької області.

13:00 07.05.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь