Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні, 23 серпня, у День Державного Прапора біля будівлі Веселівської селищної ради  відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України.

Сьогодні, 23 серпня, у День Державного Прапора біля будівлі Веселівської селищної ради відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України.

Участь у заході на честь свята символу Української держави взяли працівники всіх структурних підрозділів селищної ради.

12:56 23.08.2018

Повідомлення

Повідомлення

29.08.2018 р. о 14.00 в актовому залі селищної ради відбудеться 61 позачергове засідання  сесії селищної ради VII скликання

16:50 22.08.2018

Пишаємося  досягненнями кожного  спортсмена громади

Пишаємося досягненнями кожного спортсмена громади

19.08.2018 в м. Харків відбувся традиційний черговий 33 міжнародний марафон присвячений 27-річниці Незалежності України та 75-річчю визволення м. Харків. В змаганнях прийняли участь близько 5 тис чоловік.

10:33 22.08.2018

Семінар щодо запобігання торгівлі людьми

Семінар щодо запобігання торгівлі людьми

Багато українських громадян одержують пропозиції працювати або навчатися за кордоном. На жаль, не завжди такі пропозиції закінчуються на користь заробітчан.

07:48 22.08.2018

Робоча зустріч директора Веселівської районної філії Запорізького ОЦЗ з директором філії Веселівський райавтодор ДП Запоріжавтодор.

Робоча зустріч директора Веселівської районної філії Запорізького ОЦЗ з директором філії Веселівський райавтодор ДП Запоріжавтодор.

21 серпня 2018 року відбулася робоча зустріч між директором Веселівської районної філії Запорізького ОЦЗ Жуковою Альбіною Іванівною та керівником філії Веселівський райавтодор ДП Запоріжавтодор Левицьким Віктором Олександровичем.

15:56 21.08.2018

Увага! Пряма лінія!

Увага! Пряма лінія!

У понеділок, 27 серпня 2018 року, відбудеться пряма телефонна лінія з питань, що пов’язані з переходом на цифрове телевізійне мовлення, під час якої на запитання громадян відповідатиме представник Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення у Запорізькій області Кучугурний Володимир Юхимович.

11:48 21.08.2018

Не допустимо пожеж на відкритих територіях!

Не допустимо пожеж на відкритих територіях!

Як завжди у цей період року у громадян нашого району виникає потреба  у прибиранні території городів, присадибних ділянок та інших відкритих території яке супроводжується спалюванням горючого  сміття, сухої трави інших рослинних залишків з власних   присадибних ділянок. Дим який супроводжується горінням сміття заважає вільному диханню. Як правило спалювання сміття допускається з грубим порушенням вимог правил пожежної безпеки.

10:22 21.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь