A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Відбулася навчальна поїздка до м. Бонн (Німеччина) на тему: «Оцінка ризиків та планування потреб пожежної охорони в громадах»

Дата: 13.11.2018 16:44
Кількість переглядів: 664

Фото без опису

В рамках проекту «Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями», який реалізується Deutsche Gesellschaft für  Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку (BMZ) відбулася навчальна поїздка представників нашої громади: заступника голови Веселівської селищної ради з питань економічного розвитку та інвестицій Дяченко Олексія та заступника голови Веселівської селищної ради з питань житлово-комунального господарства Бабарика Сергія, котрі є кураторами цього проекту в нашій громаді.

Проект «Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями» є однією з Ініціатив інфраструктурної програми для України Німецького уряду. Ініціативи були створені за результатами урядових домовленостей між Німеччиною та Україною. Проект працює у Харківській, Дніпропетровській та Запорізьких областях.

Навчальна поїздка проходила в м. Бонн, Німеччина.

В ході навчання наші спеціалісти разом із представниками інших громад Запорізької області ознайомилися із структурою пожежної служби Німеччини, з’ясували розбіжності при формуванні місцевих пожежних команд в Німеччині та України, проводили аналіз ризиків та планування потреб цивільного захисту в громадах, здійснювали обмін знаннями щодо планування вимог пожежної охорони в Німеччині та Україні відповідно до потреб та спроможностей реагування, розробляли план пожежної охорони, а також навчались планувати потреби цивільного захисту на території громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь