A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ГОРДІСТЬ ПЕРШОЇ РІДНОЇ ШКОЛИ

Дата: 13.11.2018 11:13
Кількість переглядів: 852

Фото без описуІснує думка, що безталанних дітей не буває. Все залежить від того, в яких умовах вони зростають, виховуються, передусім – у своїх сім’ях, наскільки уважні до дитячих здібностей їх батьки, вихователі, вчителі. Адже творчі й спортивні таланти проявляються вже в ранньому віці й головне завдання дорослих – розгледіти їх у дитині, сприяти подальшому розвитку, враховуючи уподобання самих дітей.

Саме такою обдарованою ученицею є Шавлюк Анна Ігорівна,  яка навчається в 10-А класі  в КЗ «Веселівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1». Вона - це яскрава  зірочка безмежного мовно-літературного небосхилу. Починаючи з  п’ятого класу, Анна брала участь різноманітних конкурсах:  районний етап мовознавчого конкурсу ім. Петра Яцика, ім. Тараса Шевченка. І в цих перегонах завжди отримувала перемогу. А потім захищала честь Веселівської ОТГ в області. Згодом учениця повністю віддала свою працю і зусилля на підготовку та участь в олімпіаді з української мови та    літератури. Кожного року Анна була в складі шкільної команди і знову та знову здобувала перемоги. Вже другий рік поспіль посідає перше місце в ІІІ (обласному) етапі олімпіад і була запрошена на відбіркові тренувальні збори до м. Запоріжжя. Всі ці випробування наша учениця проходила успішно і тому увійшла  до складу команди школярів, які представляли Запорізький край на ІV етапі Всеукраїнських олімпіад з української філології. Анна у 2016-2017 н.р посіла ІІ місце з олімпіади серед учнів 8-х класів з усієї України (м. Біла Церква), а в 2017-2018 н.р - вона отримала вже омріяне І місце (м. Вінниця)!

Вже 2-й рік поспіль, маючи численні перемоги, Анна отримує грошову винагороду від селищного голови у щорічній премії «Диво-дитина».

Від 09 листопада 2018 року відповідно до Указів Президента України від 1 серпня 2000 року №940 «Про вшанування пам'яті Тараса Григоровича Шевченка» та від 9 листопада 2000 року № 1216 «Про Порядок призначення стипендій імені Тараса Шевченка учням середніх загальноосвітніх навчальних закладів»,  Шавлюк Анні Ігорівні була призначена стипендія імені Тараса Шевченка за особливі успіхи у вивченні української мови та літератури у 2017/18 навчальному році.

   Її успіх є цілком закономірним. Це підсумок наполегливої праці теперішньої десятикласниці протягом усіх років навчання.

Віримо, що твої плани, мрії та задуми, Анно, будуть такими ж успішними та перспективними, як і твої перемоги в інтелектуальних  випробуваннях. Успіхів Тобі, творчих злетів та нових перемог!

Педагог-організатор Філаткіна Ю.І.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь